Baschet

LNBM, Grupa 11-18 / Etapa 5 – Vineri, 17 martie, ora 18.30: CSM Târgu Jiu – CSM Galați. Thomas Kottas:”Totul va depinde de noi, jucăm acasă și trebuie să luptăm, să fim o echipă. Vom da tot ce este mai bun pentru a câștiga acest meci”

Seria meciurilor de pe teren propriu din Liga Națională de Baschet Masculin continuă pentru CSM Târgu Jiu și în această săptămână. Vineri, 17 martie, baschetbaliștii gorjeni vor disputa a treia partidă consecutivă în propria sală și țintesc a două victorie la rând din Grupa 11-18. Trebuie să treacă de CSM Galați, într-un meci care contează pentru etapa a-5-a din această grupă. Partida este programată pentru ora 18.30. ”Totul va depinde de noi, jucăm acasă și trebuie să luptăm, să fim o echipă. Asta este cheia pentru victorie în orice meci. Vom da tot ce este mai bun pentru a câștiga acest meci”, a declarat baschetbalistul grec, Thomas Kottas.

În lupta pentru menținere în Liga Națională, baschetbaliștii grupării gorjene au de dus o nouă bătălie dificilă. Departe de a se fi relaxat după victoria de etapa trecută, cu Laguna București, baschetbaliștii CSM Târgu Jiu știu că mai au mult de tras pentru a redresa situația din clasament. O bună oportunitate pentru gorjeni este meciul din această rundă, care nu va fi însă unul deloc ușor. La Târgu Jiu vine ocupanta locului doi în grupă, CSM Galați, una dintre cele mai bune formații din această serie. Băieții lui Kresimir Basic sunt hotărâți să își treacă în cont o nouă victorie. Și Thomas Kottas este hotărât să dea totul pentru ca CSM Târgu Jiu să își îmbunătățească linia de clasament. Va avea o misiune destul de grea sub panoul adversar, dar este convins că CSM Târgu Jiu poate obține victoria în fața gălățenilor. Baschetbalistul grec spune că este nevoie de unitate și de un vibe pozitiv la echipă pentru un rezultat bun.

Thomas Kottas, CSM Târgu Jiu: ”Nu ne-am relaxat foarte mult, mai avem două meciuri pe teren propriu și suntem încă sub linie. Vom da tot ce este mai bun din noi ca să câștigăm aceste două jocuri, pentru că orice victorie contează în clasament înainte de aceste meciuri decisive. Totul va depinde de noi, jucăm acasă și trebuie să luptăm, să fim o echipă. Asta este cheia pentru victorie în orice meci. Am pierdut niște meciuri la limită, în care au fost câteva detalii și decizii care au făcut diferența, sunt lucruri pe care trebuie să le lucrăm, însă ne apropiem de finalul sezonului și aceste lucruri vor face diferența în continuare, pentru că valoarea echipelor este destul de apropiată. Mai sunt câteva meciuri de disputat și trebuie să rămânem uniți și pozitivi. M-am adaptat bine aici, chiar dacă este un sezon greu”. 

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN MOZZART 
SEZON 2022-2023
GRUPA 11-18

ETAPA 5
SALA SPORTURILOR DIN TÂRGU JIU
VINERI, 17 MARTIE 2023, ORA 18.30
LIVE PE FRBTV

CSM TÂRGU JIU – CSM GALAȚI

Comment here