Baschet

LNBM, Grupa 11-18, Etapa 4 – Sâmbătă, 11 martie, ora 18.30: CSM Târgu Jiu – Laguna București. Kresimir Basic: ”Trebuie doar să ne focusăm pe acest meci, să încercăm să găsim calea pentru a câștiga meciul. Trebuie să fim mai mult ca oricând o echipă”

Echipa de baschet seniori a CSM Târgu Jiu se pregătește pentru o partidă extrem de importantă în lupta pentru menținerea în Liga Națională. ”Fiecare meci este important pentru noi, mai ales când venim după o înfrângere și încercăm să oprim o serie negativă. Trebuie doar să ne focusăm pe acest meci, să încercăm să găsim calea pentru a schimba această situație și să câștigăm meciul. Trebuie să fim mai mult ca oricând o echipă”, a declarat antrenorul croat al CSM Târgu Jiu, Kresimir Basic. CSM Târgu Jiu vs. Laguna București se joacă sâmbătă, 11 martie, de la ora 18.30.

Baschetbaliștii gorjeni sunt obligați să câștige partida cu Laguna București, pentru a face un pas important în lupta pentru menținerea în Liga Națională. Antrenorul croat le cere jucătorilor săi să strângă rândurile, pentru a putea scoate un rezultat pozitiv. Cheia meciului pare să fie la nivel psihic, acolo unde Kresimir Basic a încercat să-i conecteze pe elevii săi la importanța partidei de sâmbătă seara. Antrenorul croat vrea concentarare maximă din partea baschetbaliștilor săi, atât pe faza de apărare, cât și pe faza de atac.  

Kresimir Basic, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Fiecare meci este important pentru noi, mai ales când venim după o înfrângere și încercăm să oprim acea serie negativă. Putem face acest lucru dacă jucăm ca o echipă, să luptăm din greu și pe parcursul meciului să nu te gândești niciodată la greșelile pe care le-ai făcut și să te gândești doar la următoarea posesie, în atac sau în apărare. Trebuie să fim mai mult ca oricând o echipă. Nu este ușor să venim după o serie de meciuri pe care le-am pierdut, pe final, pentru că puteam câștiga cel puțin unul dintre ele. E tardiv acum, nu mai putem schimba nimic. Trebuie doar să ne focusăm pe acest meci, să încercăm să găsim calea pentru a schimba această situație și să câștigăm meciul”.  

Antrenorul croat se confruntă și cu probleme de ordin medical la nivelul lotului, iar veștile nu sunt bune în ceea ce privește jucătorii accidentați. Porter Troupe va fi indisponibil și pentru acest meci. Andrei Gheorghe nu s-a antrenat, iar Bogdan Penciu are o entorsă. 

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN MOZZART 
SEZON 2022-2023
GRUPA 11-18

ETAPA 4
SALA SPORTURILOR DIN TÂRGU JIU
SÂMBĂTĂ, 11 MARTIE 2023, ORA 18.30
LIVE PE FRBTV

CSM TÂRGU JIU – ABC LAGUNA BUCUREȘTI

Comment here