Baschet

LNBM Getica 95. Play-out/Meci 1, marți, 9 aprilie, ora 19.00: CSM Târgu Jiu vs. CSM Galați. Dimitrius Underwood: ”Este un meci important pentru noi toți, pentru club, pentru oraș. Sper ca fanii să vină alături de noi”

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru cea mai intensă săptămână din acest sezon, în care va disputa primele două partide din seria de play-out din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Echipa noastră începe seria meciurilor decisive pentru menținerea în Liga Națională pe teren propriu. Primul meci se va disputa marți, 9 aprilie, iar cel de-al doilea meci va avea loc joi, 11 aprilie. Ambele partide vor începe la ora 19.00. Jucătorii lui Kresimir Basic sunt conectați la importanța partidei și speră ca publicul să vină alături de echipă. ”Este un meci important pentru noi toți, pentru club, pentru oraș, astfel că toată lumea trebuie să fie la înălțime. Fanii sunt foarte importanți, pentru că în meciul cu Vâlcea au făcut o atmosferă incendiară și ne-au împins de la spate”, a declarat la conferința de presă premergătoare meciurilor din play-out, unul dintre cei mai buni jucători de la Târgu Jiu, Dimitrius Underwood. 

ATENȚIE* Urmează cele mai importante jocuri ale sezonului. Trebuie să câștigăm seria cu CSM Galați pentru a rămâne în Liga Națională. Haideți să umplem sala și să-i sprijinim pe băieți.  Biletele online au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de pe platforma blt.ro accesând linkul https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-csm-galati-baschet-masculin.html

Sala Sporturilor din Târgu Jiu este, în această săptămâna, gazda primelor două partide ale seriei de play-out dintre CSM Târgu Jiu și CSM Galați. Gruparea gorjeană pornește cu prima șansă în seria cu echipa lui Florin Nini. Echipa noastră beneficiază de avantajul terenului propriu, după ce a terminat pe locul 2 în Grupa 11-12, în timp ce gălățenii au încheiat pe locul 7. În plus, gorjenii au câștigat în fața gălățenilor de două ori în acest sezon. Chiar și în aceste condiții, meciurile se anunță a fi destul de dificile, dar gorjenii și-au luat toate măsurile de siguranță pentru a începe cu dreptul seria. Baschetbaliștii lui Kresimir Basic au tras tare la antrenamente în această perioadă, fiind conectați total la importanța celor două meciuri din această săptămână. Dimitrius Underwood anunță că el și colegii lui sunt pregătiți de confruntările cu Galați și vor să înceapă seria cu două victorii. Unul dintre cei mai buni jucători din angrenajul grupării gorjene, americanul Dimitrius Underwood este conștient de importanța celor două partide. Baschetbalistul american mizează pe o apărare agresivă, care poate fi cheia acestor partide, dar și pe suportul fanilor gorjeni. Underwood a rămas impresionat de modul în care suporterii gorjeni au susținut echipa în momentele foarte importante din acest sezon, cel mai recent exemplu fiind meciul cu Vâlcea. 

Dimitrius Underwood, CSM Târgu Jiu: ”Cred că suntem pregătiți, mă aștept să jucăm mult mai tare, mai agresiv. Cu toții cunoaștem importanța acestor meciuri. Au jucători noi, astfel că ne așteptăm să formeze o echipă mai bună decât pe cea care am întâlnit-o în prima parte a sezonului. Trebuie să fim focusați. Fanii sunt foarte importanți, pentru că în meciul cu Vâlcea au făcut o atmosferă incendiară și ne-au împins de la spate. Este un meci important pentru noi toți, pentru club, pentru oraș, astfel că toată lumea trebuie să fie la înălțime. Cu siguranță, apărarea va fi una dintre cheile acestui meci, în același timp, trebuie să jucăm ca într-un meci capital, trebuie să rămânem uniți, indiferent de ce se va întâmpla și va trebui să luăm fiecare acțiune în parte”.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95
EDIȚIA 2023-2024
PLAY-OUT
SALA SPORTURILOR DIN TÂRGU JIU
MECI 1
CSM TÂRGU JIU – CSM GALAȚI

MARȚI, 9 APRILIE 2024, ORA 19.00
MECI 2
CSM TÂRGU JIU – CSM GALAȚI

JOI, 11 APRILIE 2024, ORA 19.00

Comment here