Baschet

LNBM Getica 95. Începe Turul 2 din play-out. Astăzi, ora 19.00: CSM Târgu Jiu -CSM Focșani

CSM Târgu Jiu începe astăzi seria meciurilor din Turul 2 al play-out-ului din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Pentru o poziție cât mai bună în clasamentul final al Ligii Naționale, CSM Târgu Jiu se va confrunta cu CSM Focșani. Primele două partide din serie se dispută la Târgu Jiu. Astăzi, de la ora 19.00 are loc prima confruntare dintre cele două echipe. ”Dacă vom avea o energie pozitivă și o abordare corectă a meciului, atât în faza ofensivă, cât și în faza defensivă, avem o șansă mare să câștigăm împotriva echipei din Focșani. Avem această motivație în plus să jucăm pentru oamenii care vin la sală”, a declarat conducătorul de joc al echipei noastre, Milan Luzaic.

Pentru CSM Târgu Jiu urmează o nouă serie importantă de partide în Liga Națională de Baschet Masculin Getica95. CSM Târgu Jiu va juca în turul 2 de play-out cu CSM Focșani. Echipa noastră are nevoie în continuare de suportul fanilor. Vă așteptăm la sală în număr cât mai mare. Hai CSM!

ATENȚIE* S-au pus în vânzare bilete online pentru partida de miercuri, 24 aprilie, ora 19.00. Biletele pot fi achiziționate de pe platforma blt.ro accesând următorul link https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-csm-2007-focsani-baschet-masculin-comparatie-de-sezon.html

În așteptarea unor informații legate de sistemul competițional din sezonul viitor, CSM Târgu Jiu este hotărâtă să câștige seria cu Focșani pentru a ocupa o poziție cât mai bună la finalul acestui sezon. Și în această serie se joacă în sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Baschetbaliștii gorjeni spun că vor face tot ce este posibil să nu mai repete istoria din seria cu Galați. În plus, baschetbaliștii lui Kresimir Basic vor victoria și pentru fanii gorjeni, care au fost în permanență alături de echipă. Milan Luzaic, conducătorul de joc al grupării gorjene spune că acum toată echipa este focusată pentru a obține victoria.

Milan Luzaic, CSM Târgu Jiu: ”Este adevărat că nu am făcut cele mai bune meciuri împotriva echipei din Galați, însă acea serie este deja de domeniul trecutului, însă avem cu toții obligația să dăm tot ce este mai bun pentru club și pentru viitorul acestui club, astfel că, dacă vom avea o energie pozitivă și o abordare corectă a meciului, atât în faza ofensivă, cât și în faza defensivă, avem o șansă mare să câștigăm împotriva echipei din Focșani. Avem această motivație în plus să jucăm pentru club, pentru oamenii care vin la sală. Este obligația noastră încă o dată, astfel că eu, cât și ceilalți jucători, o să încercăm să dăm maximum pentru a termina acest sezon așa cum se cuvine. Fiecare meci are istoria lui, mai ales acum, în aceste runde de play-out. Însă noi, încă o dată, trebuie să dăm tot ce e mai bun din noi și atunci ar putea fi mai ușor împotriva echipei din Focșani, chiar dacă a arătat o motivație și un caracter foarte bun împotriva celor din Vâlcea și au pierdut 3-2 acea serie de play-out”.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95
EDIȚIA 2023-2024
PLAY-OUT / TURUL 2
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
MECI 1
MIERCURI, 24 APRILIE 2024, ORA 19.00
CSM TÂRGU JIU – CSM FOCȘANI
MECI 2
VINERI, 26 APRILIE 2024, ORA 19.00
CSM TÂRGU JIU- CSM FOCȘANI

Comment here