Baschet

LNBM Getica 95, Etapa 22. Sâmbătă, 2 martie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu -SCM Craiova. Arsenije Vuckovic: ”Sperăm la un nou succes. Vom încerca să câștigăm grupa”

Sâmbătă, 2 martie, zi de meci în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95 programează derby-ul Olteniei la baschet masculin. CSM Târgu Jiu primește vizita SCM Craiova, într-un meci care contează pentru etapa a 22-a din Liga Națională. Baschetbaliștii lui Kresimir Basic sunt hotărâți să-și treacă în cont o nouă victorie. ”Ca la fiecare meci, ne gândim să dăm sută la sută. Sperăm la un nou succes pentru a obține un loc cât mai bun în clasament la finalul lunii aprilie”, a declarat la confrința de presă premergătoare partidei de sâmbătă, pivotul grupării gorjene, Arsenije Vuckovic.

ATENȚIE* S-au pus în vânzare bilete online pentru partida de sâmbătă, 2 martie, dintre CSM Târgu Jiu și SCM Craiova. Suporterii pot achiziționa bilete de pe platforma blt.ro accesând următorul link: https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-scmu-craiova-baschet-masculin.html

Duelul cu Craiova a fost mereu unul spectaculos, un duel în care se joacă cu ambiție, idiferent de garniturile pe acre cele două formații le-au aliniat de-a lungul anilor în acre s-au confruntat în primul eșalon baschetbalistic al țării. Fără îndoială și duelul de sâmbătă seara se anunță unul intens. Baschetbaliștii gorjeni vor să bifeze al 4-lea succes consecutiv din Grupa 11-18 și-au anunțat că vor să câștige grupa. În duelul de la distanță cu SCM Timișoara, contracandidata la primul loc în Grupa 11-18, gorjenii trebuie sa treacă de SCM Craiova. Arsenije Vuckovic consideră că CSM Târgu Jiu traversează o formă foarte bună și poate câștiga grupa. Pivotul bosniac știe cum poate fi învinsă Craiova. 

Arsenije Vuckovic, CSM Târgu Jiu: ”Pentru a câștiga trebuie să facem o apărare agresivă, să încercăm să înscriem cât de mult se poate pe tranziție și să fim combativi. Ca la fiecare meci, ne gândim să dăm sută la sută. Suntem într-o situație bună, avem trei victorii consecutive și sperăm la un nou succes pentru a obține un loc cât mai bun în clasament la finalul lunii aprilie. A fost o pauză de bun augur, am reușit să mergem acasă să ne vedem familiile, ne-am încărcat bateriile și suntem încrezători și pregătiți pentru ce urmează. Vom încerca să câștigăm grupa, suntem într-o poziție bună, avem un ritm bun, ne pregătim foarte bine și vom vedea la final ceea ce putem realiza”. 

CSM TÂRGU JIU – SCM CRAIOVA
LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA 11-18 / ETAPA 22
SÂMBĂTĂ 2 MARTIE 2024
ORA 18.00
SALA SPORTURILOR DIN TÂRGU JIU

Comment here