Baschet

LNBM Getica 95, Etapa 21. CSM Târgu Jiu vrea a treia victorie consecutivă din Grupa 11-18. Sâmbătă, 10 februarie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu -CS Vâlcea

Meci extrem de important pentru baschetbaliștii CSM Târgu Jiu în Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Sâmbătă, 10 februarie, CSM Târgu Jiu se va confrunta cu CS Vâlcea 1924. Partida, care va începe la ora 18.00, contează pentru etapa a 21-a din Liga Națională. Baschetbaliștii lui Kresimir Basic vor a treia victorie consecutivă din Grupa 11-18. “Trebuie să continuăm acest moment bun pe care îl avem. Venim după două victorii importante și știm că Vâlcea este o echipă bună, dar, în același timp, trei victorii ne-ar menține șansele să terminăm în vârful acestei grupe”, a declarat la conferința de presă premergătoare acestei partide, Dimitrius Underwood.

Baschetul de primă ligă revine în acest weekend în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. După două victorii în deplasare, CSM Târgu Jiu revine acasă într-o confruntare extrem de importantă pentru configurația clasamentului final în Grupa 11-18. Baschetbaliștii echipei noastre primesc vizita echipei CS Vâlcea și au nevoie de susținere pentru a obține o nouă victorie.
 
*ATENȚIE! S-AU PUS ÎN VÂNZARE BILETE ONLINE PENTRU PARTIDA DE SÂMBĂTĂ. TICHETELE POT FI ACHIZIȚIONATE ACCESÂND URMĂTORUL LINK https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-cs-valcea-1924-baschet-masculin.html

Baschetbaliștii lui Kresimir Basic atacă a treia victorie din Grupa 11-18, pentru a termina în fruntea grupei. În duelul de la distanță cu Timișoara și Craiova, CSM Târgu Jiu trebuie să treacă de CS Vâlcea. Cele două echipe s-au mai întâlnit în presezon dar Dimitrius Underwood, unul dintre cei mai buni jucători din lotul grupării gorjene, atrage atenția că Vâlcea este o echipă mult schimbată față de debutul sezonului. Americanul spune că defensiva va avea un rol cheie în obținerea victorie. 

Dimitrius Underwood, CSM Târgu Jiu: “Trebuie să continuăm acest moment bun pe care îl avem. Venim după două victorii importante și știm că Vâlcea este o echipă bună, dar, în același timp, trei victorii ne-ar menține șansele să terminăm în vârful acestei grupe. Vâlcea este o echipă mult mai bună decât în presezon. Pentru a putea câștiga, este nevoie de intensitate, în special în defensivă, nu putem să ne prezentăm nepregătiți. Trebuie să profităm de avantajul terenului propriu. Transferurile sunt binevenite, chiar în ultimul meci m-a ajutat acest lucru, pentru că am putut să fiu fresh pe final, să reduc numărul de mingi pierdute, astfel că orice adiție este importantă, pentru că adaugă plusvaloare și mai mult suport din partea echipei”.

CSM TÂRGU JIU – CS VÂLCEA 1924
LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95
GRUPA 11-18 / ETAPA 21
SÂMBĂTĂ, 10 FEBRUARIE 2024, ORA 18.00
SALA SPORTURILOR DIN TÂRGU JIU

Comment here