Baschet

LNBM Getica 95, Etapa 18. Sâmbătă, 20 ianuarie, ora 18.00: SCM Timișoara – CSM Târgu Jiu. Camil Berculescu:”Ne dorim foarte mult victoria”

Prima fază a Ligii Naționale ajunge la final în acest weekend, iar ziua de sâmbătă, 20 ianuarie, ne aduce ultima confruntare din sezonul regulat pentru baschetbaliștii CSM Târgu Jiu. În etapa a 18-a din Grupa A a Ligii Națională de Baschet Masculin Getica 95, CSM Târgu Jiu va juca pe terenul bănățenilor de la SCM Timișoara. ”Este un meci care contează foarte mult pentru următoarea fază a competiției. Ne dorim foarte mult victoria”, a prefațat duelul din Banat, gorjeanul Camil Berculescu.

*Meciul este Live pe FRB TV

Baschetbaliștii lui Kresimir Basic merg în vestul țării cu gândul de a câștiga partida, una importantă pentru stabilirea ierhiei finale la finalul play-out-lui. Gorjenii au un ascendent moral în fața bănățenilor, după victoria de pe teren propriu, din turul campionatului, scor 90-78. Băieții lui Kresimir Basic se așteaptă la un meci greu, dar spun că merg să câștige partida de pe Bega. 

Camil Berculescu, CSM Târgu Jiu: ”Este un meci care contează foarte mult pentru următoarea fază a competiției. Ne dorim foarte mult victoria și cred că toți trebuie să fim conștienți de greutatea acestui meci. Timișoara este o este o echipă mult mai activă pe teren propriu, deci ne așteaptă un meci mult mai greu decât cel pe care l-am câștigat la Târgu Jiu. Consider că acum suntem într-un moment bun. Trebuie să câștigăm meciul de la Timișoara și apoi vom vedea ce va urma”. 

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95
SEZON 2023-2024
GRUPA A 
ETAPA 18
TIMIȘOARA, SALA CONSTANTIN JUDE
SÂMBĂTĂ 20 IANUARIE 2024
ORA 18.00
LIVE FRBTV

SCM TIMIȘOARA -CSM TÂRGU JIU

Comment here