Baschet

LNBM Getica 95. Astăzi, ora 19.00: CSM Târgu Jiu vs CSM Focșani. Vă așteptăm la sală în număr cât mai mare. Hai CSM!

Zi de meci în Liga Națională pentru CSM Târgu Jiu. Astăzi, 26 aprilie, echipa noastră va disputa meciul doi contra CSM Focșani, partidă care contează pentru Turul 2 din play-out-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin Getica 95. CSM Târgu Jiu conduce seria cu 1-0, după victoria înregistrată miercuri, 24 aprilie, scor 92-78. Baschetbaliștii lui Kresimir Basic sunt hotărâți să-și mărească avantajul în seria contra grupării din Focșani. ”Sper să intrăm tare în meci. Am arătat în primul meci că le suntem superiori și dacă intrăm cu o atitudine pozitivă, atunci putem juca fluent, cu tranziție și o apărare bună”, a declarat David Antonescu, tânărul nostru baschetbalist, care a prefațat astfel duelul de vineri seara.  

Echipa noastră are nevoie în continuare de suportul fanilor. Vă așteptăm la sală în număr cât mai mare. Hai CSM!
ATENȚIE* S-au pus în vânzare bilete online pentru partida de vineri, 26 aprilie, ora 19.00. Biletele pot fi achiziționate de pe platforma blt.ro accesând următorul link https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-csm-2007-focsani-baschet-masculin-comparatie-de-sezon.html

În lupta pentru un loc mai bun în Liga Națională, CSM Târgu Jiu încearcă astăzi să se distanțeze în seria cu CSM Focșani. Baschetbaliștii gorjenii au reușit să câștige primul meci, iar acum sunt hotărâți să facă încă un pas important în disputa cu echipa din Moldova. Hotărât este și tânărul baschetbalist David Antonescu, care s-a integrat foarte bine în angrenajul echipei noastre. Extrema de forță a CSM Târgu Jiu consideră că, din punct de vedere valoric, echipa gorjeană este peste gruparea din Focșani. Antonescu speră ca el și colegii săi să repete, pe tot parcursul meciului de astăzi, evoluția excelentă din repriza secundă a primului meci cu Focșani. 

David Antonescu, CSM Târgu Jiu: ”Sper să intrăm tare în meci. Am arătat în repriza a doua din primul meci că se poate acest lucru. Am arătat că le suntem superiori și dacă avem o atitudine bună, atunci putem juca fluent, cu tranziție și o apărare bună. Per total trebuie să fim mult mai agresivi. Sper să începem așa următorul meci, iar dacă începem așa atunci ne va fi mult mai ușor pe parcursul meciului”. 

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95
EDIȚIA 2023-2024
PLAY-OUT / TURUL 2
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR

MECI 1
MIERCURI, 24 APRILIE 2024, ORA 19.00
CSM TÂRGU JIU – CSM FOCȘANI
92-78(27-34, 14-21, 27-12, 24-11)

MECI 2
VINERI, 26 APRILIE 2024, ORA 19.00
CSM TÂRGU JIU- CSM FOCȘANI 

Comment here