Baschet

LNBM, Etapa 5, Sâmbătă, 23 octombrie, ora 19.00 / CSM Târgu Jiu – SCM Timișoara / Brandon Sly: Vine un meci greu, dar noi suntem gata să luptăm și să obținem prima victorie a sezonului

CSM Târgu Jiu a intrat în linie dreaptă cu pregătirea pentru meciul de sâmbătă, cu SCM Timișoara, din etapa a-5-a a LNBM. Baschetbaliștii antrenați de Jordanco Davitkov vor să repete meciul bun făcut în presezon, atunci când CSM Târgu Jiu s-a impus, chiar pe terenul Timișoarei, scor 83-77, în cadrul turneului „Cupa Timișoara”. Gorjenii s-au întors atunci cu trofeul acasă, iar acum țintesc prima victorie din acest sezon. Și baschetbalistul american Brandon Sly este hotărât să obțină prima victorie din acest sezon.

Primul jucător transferat la Târgu Jiu în vara acestui an, Brandon Sly, a participat la „Cupa Timișoara” și a pus umărul la victoria de atunci a echipei gorjene. Brandon Sly vrea o nouă victorie a CSM Târgu Jiu în fața Timișoarei, de acestă dată una mult mai importantă, în LNBM. Brandon ne-a acordat un scurt interviu înainte de confruntarea cu Timișoara.

INTERVIU CU BRANDON SLY

Brandon Sly, ești de ceva timp la Târgu Jiu. Cum ţi se pare oraşul? Ai apucat să-l vizitezi?

Brandon Sly: Da, am fost în câteva locuri din Târgu Jiu. Îmi place orașul. Târgu Jiu este orașul perfect pentru mine, pentru că eu sunt o persoană simplă și nu am nevoie de mult. Am tot ce îmi trebuie.

Ce te-a determinat să alegi CSM Târgu Jiu?

Brandon Sly: Am ales să vin la Târgu Jiu pentru că îmi plac provocările, iar obiectivul meu este să ajut echipa să ajungă în play-off.

Ai jucat deja câteva meciuri în campionat și în Cupa României. Care sunt primele tale impresii despre baschetul românesc?

Brandon Sly: Cred că baschetul românesc este foarte bun, din ceea ce am văzut doar din meciurile de până acum. Acum știu că este o ligă bună, în care trebuie să fii pregătit foarte bine la fiecare joc, altfel vei pierde.

Cum te înțelegi cu colegii de echipă?

Brandon Sly: Coechipierii mei sunt toți băieți drăguți și îi respect. Cu toții ne dorim binele unul pentru celălalt.

Vine meciul cu Timișoara. Ai jucat împotriva lor în presezon, în Cupa Timișoara, într-un meci pe care ați reușit să-l câștigați. Cum crezi ca va fi acum partida?

Brandon Sly: Cred că de data asta jocul va fi diferit de cel din presezon. Timișoara are o echipă bună. Au și ei obiective importante pentru acest sezon și cred că va fi un meci interesant, dar noi trebuie să jucăm doar la victorie acest meci.

Un mesaj pentru suporterii CSM Târgu Jiu.

Brandon Sly: Le mulțumim fanilor pentru susținere. Sper să vină în număr cât mai mare și să fie alături de echipă. Noi suntem gata să luptăm și sperăm să obținem prima victorie a sezonului.

Brandon Sly a fost primul jucător transferat de CSM Târgu Jiu în vara acestui an. Baschetbalistul american a venit din prima ligă a Georgiei, unde a jucat sezonul trecut pentru Tbilisi State University, în Superleague Georgia. În vârstă de 25 de ani, Brandon Sly măsoară 1.80 metri și este un jucător de poziția 1. În NCAA a jucat pentru Adams State Grizzlies, în sezonul 2017/2018, apoi a trecut la profesioniști. Primul sezon la nivel profesionist pentru Sly a fost la gruparea Vera, tot din Georgia.

Comment here