Baschet

LNBM, Etapa 26 / Sâmbătă, 26 martie, ora 18.00 / Duel tare pentru gorjeni / CSM Târgu Jiu – FC Argeş Piteşti

După etapa intermediară de la mijlocul acestei săptămâni, baschetbaliştii CSM Târgu Jiu revin pe parchetul Sălii Sporturilor din Târgu Jiu pentru o nouă partidă în Liga Naţională. Sâmbătă, 26 martie, echipa pregătită de Claudiu Alionescu va juca cu FC Argeş Piteşti. Meciul contează pentru etapa a-26-a din Liga Naţională şi va începe la ora 18.00. 

Sâmbătă seara la Târgu Jiu vine FC Argeş Piteşti, ocupanta locului 2 în clasament, astfel că baschetbaliştii grupării gorjene vor avea parte de un nou duel tare în Liga Naţională. Deşi traversau o formă bună, cu două victorii consecutive, gorjenii au suferit o înfrângere surprinzătoare la Miercurea Ciuc. Acum, baschetbaliştii formaţiei noastre revin acasă după eşecul suferit la mijlocul săptămânii în faţa ciucanilor şi vor încerca să arate o cu totul altă faţă, mai ales că vor evolua în faţa propriilor suporteri. Vor avea parte însă de un meci mult mai greu în faţa Argeşului, echipa vizitatoarea fiind de un cu totul alt calibru. Claudiu Alionescu speră ca elevii săi să găsească resursele necesare pentru a practica un baschet de calitate şi pentru a oferi fanilor de la Târgu Jiu un rezultat favorabil.

Claudiu Alionescu, antrenor CSM Târgu Jiu: „Jucăm al treilea meci în decurs de şapte zile şi întâlnim un adversar care se situează în primele trei echipe ale campionatului. Argeşul are o echipă foarte solidă, cu un roster si o rotaţie foarte mare. Cu siguranţă ne aşteaptă un meci foarte greu. Noi venim dupa evoluţia total neinspirată de la Ciuc, dar sper ca pe teren propriu şi împotriva unui astfel de adversar să găsim o altă abordare. Trebuie să găsism resurse fizice în primul rând ca să putem să ne ridicăm la valoarea oponentului pentru a presta un baschet bun. Sper să avem parte din nou de aportul fanilor, iar noi trebuie să ne ridicăm jocul pentru a le mulţumi pentru susţinere”.

BASCHET MASCULIN LNBM
Târgu Jiu – Sala Sporturilor
ETAPA 26 – Sâmbătă 26.03.2022 – 
LIVE – FRBTV

CSM Târgu Jiu – FC Argeş Piteşti 

 

Comment here