HandbalJuniori

Turneu Junioare 4 Zonă Rovinari / CSM Târgu Jiu J4, primul turneul oficial din acest an / PROGRAM TURNEU

Finalul de săptămână aduce şi primul turneul oficial din acest an pentru cele mai mici handbaliste ale clubului CSM Târgu Jiu, Grupa Junioare 4. Timp de două zile, în perioada 26-27 martie, echipa pregătită de Paula Pagnejer va participa la Turneul Junioare 4 Zonă Rovinari, rezervat grupei de vârstă 10-13 ani. La turneul de la Rovinari, micuţele handbaliste de la CSM Târgu Jiu vor juca cu CS Infinit Rovinari, Chimia Râmnicu Vâlcea, CSM Slatina şi HCM Craiova.

Aflate la primul turneu oficial din acest an, mezinele handbalului de la CSM Târgu Jiu au primit încurajări din partea expertului sportiv, Dan Ilieş. Oficialul clubului speră ca micuţele handbaliste pregătite de Paula Pagnejer să se bucure de acest turneu şi să evolueze cu încredere.

Dan Ilieş, expert sportiv, coordonator secţia de handbal a CSM Târgu Jiu: „Vreau să le urez mult succes junioarelor 4 de la CSM Târgu Jiu, la turneul organizat în Rovinari. Întâlnim echipe puternice și îmi doresc ca fetele noastre să joace handbal cu bucurie și încredere. Succes „mezinelor noastre”!

PROGRAM TURNEU

Comment here