Baschet

LNBM, Etapa 26 / CSM Târgu Jiu – FC Argeş Piteşti 78-70 / Victoria CSM Târgu Jiu în imagini (Galerie FOTO)

CSM Târgu-Jiu a reuşit o victorie de senzaţie, sâmbătă seară, în Liga Naţională, după ce a trecut de ocupanta locului 2, FC Argeş Piteşti, scor 78-70. A fost cea de a-8-a victorie stagională pentru echipa pregătită de Claudiu Alionescu. Meciul a contat pentru etapa a-26-a din LNBM.

CSM Târgu Jiu a înregistrat una dintre cele mai spectaculoase victorii din Liga Naţională, în faţa uneia dintre cele mai în formă grupări din campionat, FC Argeş Piteşti, ocupanta locului doi în clasamentul la zi al Ligii Naţionale. Baschetbaliştii gorjenii au fost conduşi şi la 14 puncte pe parcursul sfertului trei, dar au găsit resursele necesare să întoarcă soarta meciului în sfertul 4.

Totul într-o atmosferă cum rar se poate vedea la un meci de baschet în campionatul din România. Publicul din Sala Sporturilor a susţinut echipa încă de la încălzire şi până la fluierul de final, chiar şi în momentele în care oaspeţii aveau un avantaj consistent pe tabelă. Din tribună, atmosfera creată de fanii gorjeni a fost una care pur şi simplu a împins echipa spre această victorie. Jucătorii au reacţionat pe măsură şi le-au oferit fanilor o victorie superbă.

 

GALERIE FOTO: ALIN PEPTAN

 

 

Comments (1)

  1. Waw! Nice photoooos! Deja regret ca nu am fost la meci, cu siguranta voi merge la partida urmatoare. Good luck, guys !

Comment here