HandbalJuniori

Turneu Junioare 4 Zonă Rovinari / Paula Pagnejer: „Obiectivul nostru la CSM Târgu Jiu este să creștem frumos și să ajungem acolo unde ne dorim, cât mai sus, spre marea performanță” / REZULTATE TURNEU

Mezinele handbalului de la CSM Târgu Jiu au participat la finalul săptămânii trecute la primul turneul oficial din acest an. Grupa Junioare 4, pregătită de Paula Pagnejer,  a disputat patru partide în cadrul Turneului Junioare 4 Zonă Rovinari, rezervat grupei de vârstă 10-13 ani. La turneul de la Rovinari, care a avut loc în 26 și 27 martie, micuţele handbaliste de la CSM Târgu Jiu au jucat cu CS Infinit Rovinari, Chimia Râmnicu Vâlcea, CSM Slatina şi HCM Craiova.

Aflate la primul turneu oficial din acest an, mezinele handbalului de la CSM Târgu Jiu au început bine turneul cu o victorie, dar au pierdut apoi în fața a două echipe cu tradiție în handbalul românesc și la acest nivel, Chimia Râmnicu Vâlcea și CSM Slatina, echipe care s-au impus fără probleme la acest turneu. Paula Pagnejer, cea care se ocupă de pregătirea Grupei J4 feminin a CSM Târgu Jiu, a declarat că este mulțumită de evoluția echipei sale în condițiile în care fetele pe care le antrenează sunt cu un an sau chiar doi ani mai mici decât majoritatea jucătoarelor prezente la acest turneu. 

Paula Pagnejer, antrenoare grupa junioare 4 a CSM Târgu Jiu: „A fost un turneu puternic, unde am întâlnit echipe cu tradiție în handbalul românesc, Chimia Rm Vâlcea, Slatina și Craiova. Chimia și Slatina de altfel au și câștigat turneul. Fetele au jucat destul de bine, dar s-a văzut diferența de vârstă, noi având majoritatea fetelor născute în 2010-2011, iar celelalte echipe având fetele născute în 2009. Obiectivul nostru la CSM Târgu Jiu este să creștem frumos și să ajungem acolo unde ne dorim, cât mai sus, spre marea performanță”.

CSM Târgu Jiu J4: Teodora Rușeț, Ana Bîrlete, Miruna Popescu, Cleopatra Pîslaru, Antonia Vîrțan, Alexia Vîrțan, Raisa Pagnejer,  Anastasia Găvănescu, Ștefania Bâlteanu, Amira Dănciulescu, Ionela Văduva, Adelina Dugaia, Alexia Cioi, Ștefania Foca, Carla Logăscu, Sara Dungă, Diana Ștefu, Maria Cojocaru. Antrenor: Paula Pagnejer.

CSM TÂRGU JIU HANDBAL FEMININ JUNIOARE 4 
Campionatul Național Junioare 4 – Turneu Zonal
Rovinari 26-27 martie 2020
PROGRAM TURNEU
26.03.2022 Ora 10.00 CSM Târgu Jiu – CS Infinit Rovinari  32-12
26.03.2022 Ora 16.30 CSM Târgu Jiu – Chimia Râmnicu Vâlcea 17-31
27.03.2022 Ora 10.00 CSM Târgu Jiu – CSM Slatina 12-21
27.03.2022 Ora 14.30 CSM Târgu Jiu – HCM Craiova 13-20

 

 

Comment here