Baschet

LNBM, Etapa 17 / Sâmbătă, 22 ianuarie, Ora 18.00 / CSM Târgu Jiu – CSM Oradea / Davitkov: „Vom încerca să dăm tot ce e mai bun din noi și sper să avem o evoluție bună”

Sala Sporturilor din Târgu Jiu găzduiește la finalul acestei săptămâni o nouă partidă a echipei CSM Târgu Jiu în Liga Națională. Sâmbătă, 22 ianuarie, baschetbaliștii pregătiți de Jordanco Davitkov se vor confrunta cu CSM CSU Oradea. Meciul contează pentru etapa a-17-a din LNBM și va începe la ora 18.00. Spectatorii au acces la această confruntare, dar în anumite condiții. Partida poate fi urmărită și pe canalul de streaming al Federației Române de Baschet -FRBTV.

În condițiile în care meciul cu SCM U Craiova a fost amânat din cauza cazurilor de covid din lotul craiovean, meciul cu CSM Oradea devine prima partidă din retur pentru echipa gorjeană. Băieții lui Jordanco Davitkov știu că au în față una dintre cele mai puternice echipe din campionat, dar vor să facă un meci bun și de ce nu să scoată un rezultat pozitiv în fața vicecampioanei, CSM Oradea. Davitkov este conștient de forța echipei oaspete și le cere elevilor săi o mobilizare exemplară pentru a face un meci bun.

Jordanco Davitkov, antrenor principal CSM Târgu Jiu: „Din păcate, meciul cu Craiova s-a anulat, dar acestea sunt timpurile pandemiei. Oradea este o echipă din top 3, aș putea spune, fără să greșesc, că este o echipă europeană, cu jucători foarte buni, atât români, cât și străini. Oradea poate juca chiar și cu 5 jucători străini pe teren, din moment ce Richards are pașaport românesc. În ceea ce ne privește, vom încerca să dăm tot ce e mai bun din noi și să ne ridicăm la nivelul lor. Vom vedea dacă este de ajuns sau nu pentru un rezultat bun, dar mai important ar fi să avem o evoluție bună”.

BASCHET MASCULIN LNBM
ETAPA 17 – SÂMBĂTĂ  22.01.2022 
Sala Sporturilor din Târgu Jiu
Ora 18.00 LIVE FRBTV

CSM Târgu Jiu – CSM CSU Oradea

REGULI ACCES

Reguli de acces pentru spectatori la competițiile sportive

Conform Anexei 3 din HG 34/2022, accesul spectatorilor la competițiile sportive în spații închise, în localitățiile în care incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 1/1.000 de locuitori, „competițiile sportive se pot desfășura pe teritoriul României cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, în intervalul orar 5:00-22:00, cu asigurarea unei distanțe de minimum 2 metri între persoane și purtarea măștii de protecție”.
Repartizarea spectatorilor se face pe întreaga suprafață a spațiului, iar participarea este permisă doar pentru persoanele care:
• sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
• prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore;
• se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

 

Comment here