Handbal

Divizia A, Seria B / CSM Târgu Jiu – Univ. de Vest Timişoara, Duminică, 23 ianuarie, ora 12.00 / Sabine Klimek:”Sunt sigură că ne vom continua rezultatele pozitive şi vom câştiga cu Timişoara”

Duminică, 23 ianuarie, de la ora 12.00, handbalistele senioare de la CSM Târgu Jiu reiau lupta pentru promovare în Liga Florilor. Echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache va juca pe teren propriu cu CSU Universitatea de Vest Timişoara. Meciul contează pentru etapa a-11-a din Seria B a Diviziei A.  

Chiar dacă la finalul săptămânii trecute au avut parte de un turneu amical extrem de intens, pe care l-au şi câştigat, handbalistele lui Andrieş sunt nerăbdătoare să revină în febra meciurilor cu miză. Iar miza pentru gruparea gorjeană în acest sezon este promovarea în Liga Florilor. Prima confruntare oficială din acest an pentru gorjence este la Târgu Jiu, cu echipa Universităţii de Vest din Timişoara, un meci în care elevele lui Andrieş pornesc ca favorite certe.

Sabine Klimek a prefaţat duelul de duminică cu bănăţencele de la Universitatea de Vest. Una dintre cele mai bune jucătoare de la Târgu Jiu este pregătită pentru reluarea meciurilor oficiale. Klimek este convinsă că CSM Târgu Jiu îşi va trece în cont o nouă victorie.  

Sabine Klimek, CSM Târgu Jiu: „Având în vedere că am avut o pauză de campionat destul de lungă, suntem nerabdătoare să reluăm meciurile oficiale. Am avut timp să ne pregătim foarte bine şi sunt sigură că vom continua cu rezultatele pozitive în perioada ce urmează. Echipa din Timişoara, deşi nu are un obiectiv clar pentru acest campionat, este o echipă ce poate pune probleme oricui. Dacă noi continuăm să ne facem jocul nostru şi intrăm cu încredere de la începutul meciului, sunt sigură că nu vom avea probleme şi vom câştiga cu Timişoara”.

CSM Târgu Jiu este neînvinsă în această ediţie de campionat. Gruparea din Târgu Jiu a strâns opt victorii din tot atâtea meciuri şi este pe locul 2 în Seria B, cu 24 de puncte, la egalitate cu liderul Gloria Bistriţa 2, satelitul echipei din Liga Florilor, despărţite doar de golaveraj, capitol la care Bistriţa stă un pic mai bine. Adversarul de duminică al gorjencelor, CSU Universitatea de Vest Timişoara, este pe locul 10 în clasament. Bănăţencele au înregistart două victorii şi şase înfrângeri şi au 6 puncte în clasament. 

 

Comment here