Baschet

LNBM, Etapa 10, Sâmbătă, 4 decembrie, ora 18.30 / Adrian Roșu: „Publicul are din nou acces în sală, chiar dacă într-un număr restrâns, iar noi îi așteptăm să ne susțină”

Baschetul masculin de primă ligă revine în Sala Sporturilor. Sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 18.30, echipa de baschet seniori a CSM Târgu Jiu revine pe teren propriu cu un meci împotriva celor de la CSM Miercurea Ciuc. Meciul contează pentru etapa a-10-a din LNBM. „Publicul are din nou acces în sală, chiar dacă într-un număr restrâns, iar noi îi așteptăm să ne susțină”, a declarat Adrian Roșu, coordonatorul secției de baschet a CSM Târgu Jiu. Pentru partida cu ciucanii se vor pune în vânzare bilete până la ocuparea a 320 dintre locurile disponibile în tribuna Sălii Sporturilor din Târgu Jiu.

După o pauză de aproape trei săptămâni, cauzată de acțiunile echipelor naționale, Liga Națională a revenit în prim plan în această săptămână cu meciurile din etapa a zecea. Baschetbaliștii grupării gorjene vor să bifeze a patra victorie consecutivă din acest sezon. Pentru a realiza acest lucru, gorjenii trebuie să treacă de gruparea din Miercurea Ciuc. Adrian Roșu, coordonatorul secției de baschet a CSM Târgu Jiu, este convins că elevii lui Davitkov vor reuși să se impună.

Adrian Roșu, expert sportiv: „Meciul cu Ciuc va fi un meci destul de greu, dar consider că este un meci pe care-l vom câștiga. Pentru victorie însă trebuie doar să fim concentrați și să nu repetăm ceea ce s-a întâmplat la Rapid. Chiar dacă echipa din Ciuc nu are un bilanț pozitiv, jucătorii echipei noastre trebuie să fie atenți pe parte defensivă, pentru că cei de la Ciuc, dacă reușesc un procentaj de 3p, așa cum au avut în meciul cu Dinamo, atunci va fi foarte greu pentru noi. Pauza aceasta ne-a prins bine, nu avem accidentări, și avem, în sfârșit, lotul complet. Un alt plus pentru noi este faptul că publicul are din nou acces în sală, chiar dacă într-un număr restrâns, iar noi îi așteptăm să ne susțină. Menționez că accesul este limitat în sală, sunt doar 320 de locuri disponibile, iar prioritate au cei cu abonamente. HAI CSM!”

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN
SÂMBĂTĂ – 04.12. 2021
Sala Sporturilor din Târgu Jiu
Etapa 10 / LIVE FRBTV
Ora 18.30 CSM Târgu Jiu – CSM Miercurea Ciuc

REGULI ACCES

Condiții de participare a spectatorilor la meciul cu CSM VSKC Miercurea Ciuc

CSM Târgu Jiu anunță că pentru meciul de baschet contând pentru etapa a 10-a din Liga Națională de Baschet Masculin, pe care îl va disputa în data de 4 decembrie 2021, ora 18:30, în compania celor de la CSM VSKC Miercurea Ciuc, se vor pune în vânzare bilete până la ocuparea a 320 dintre locurile disponibile în tribuna Sălii Sporturilor din Târgu Jiu.

Având în vedere numărul limitat de locuri, prioritate vor avea abonații clubului nostru, aceștia urmând a avea locurile asigurate între cele 320 de locuri disponibile.

Vă reamintim că prețul tichetelor de acces este de 15 Lei – acces general, iar pentru copiii cu vârsta de până la 18 ani accesul este liber, iar intrarea se face doar prin prezentarea unui act doveditor, spre exemplu carte de identitate, acolo unde este cazul, sau carnetul de elev.

La atingerea numărului maxim de spectatori admis în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, accesul în incintă va fi restricționat, astfel încât să se respecte prevederile legale în vigoare.

Prezența în tribune este limitată de prevederile art. 1, alin. 4 din Măsurile aprobate prin HOTĂRÂREA nr. 1.183 din 8 noiembrie 2021 și completate prin HOTĂRÂREA nr. 1.238 din 26 noiembrie 2021, măsuri care impun ca:

„În spaţiile închise sau deschise, competiţiile sportive se pot desfăşura pe teritoriul României cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului în intervalul orar 5,00-21,00, cu asigurarea unei distanţe de minimum 1 metru între persoane şi purtarea măştii de protecţie. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului sportului şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 43 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare”.

De asemenea, în cadrul Regulilor generale aplicabile evenimentelor sportive în aer liber și în spații închise ce se regăsesc în cuprinsul Ordinului comun MTS/MS nr. 535/1.505/2021, se prevede că:

„Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării în calitate de spectatori la evenimentul sportiv”.

Comment here