HandbalJuniori

Handbal Feminin Junioare 3 / CSM Târgu Jiu – HCM Craiova, 4 decembrie, ora 13.00 / Radu Costel: „Continuăm lupta pentru locul trei din Seria G”

Echipa de Junioare 3 a CSM Târgu Jiu va începe, pe teren propriu, returul din Seria G a Campionatului Național rezervat junioarelor 3. Sâmbătă, 4 decembrie, CSM Târgu Jiu va evolua împotriva echipei HCM Craiova. „Un meci important pentru configurația finală a clasamentului. Suntem în luptă cu cele două echipe din Craiova”, a declarat antrenorul Radu Costel, care a prefațat confruntarea din etapa a-8-a, partidă care va începe la ora 13.

CSM Târgu Jiu a încheiat turul de campionat pe locul 3 în Seria G, cu 13 puncte acumulate, în timp ce adversarele de la HCM Craiova au terminat prima parte a campionatului pe locul 5 cu 10 puncte. Astfel, duelul de la Târgu Jiu devine extrem de important pentru configurația finală a clasamentului, în condițiile în care CSM Târgu Jiu își dorește să încheie prima parte a campionatului în primele trei echipe și în condițiile în care Univ. FEFS Craiova, o altă echipă din Bănie, ocupanta locului 4, cu 12 puncte, are șanse la un loc pe podium. Elevele lui Radu Costel au tras tare la antrenamente zilele acestea și sunt hotărâte să tranșeze în favoarea lor duelul cu HCM Craiova.

Radu Costel, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 3: „Începe returul cu un meci important pentru configurația finală a clasamentului. Continuăm lupta pentru locul trei din Seria G. Suntem în luptă cu două echipe din Craiova, HCM și FEFS. Cu primul adversar, HCM Craiova, vom juca pe propriul teren. Sper să începem bine returul, cu o victorie, dar în același timp, sper să prezentăm și un joc bun, consistent. Cu atenție și determinare sunt sigur că fetele pot obține un rezultat bun”.

CSM TÂRGU JIU: Vanesa Podărița, Raluca Chiriac, Alesia Cișmașu, Cătălina Ungureanu, Beatrice Popescu, Alexandra Popescu, Alina Burlan, Ștefania Bușe, Ana Bîrlete, Cleopatra Pîslaru, Diana Ștefu, Andreea Mindoiu, Catrinel Aniniș. Antrenor: Radu Costel.

Campionatul Național Junioare 3
SÂMBĂTĂ – 04.12. 2021 / Seria G – Etapa 8  
Sala Sporturilor din Târgu Jiu
Ora 13.00  CSM Târgu Jiu – HCM Craiova

Meciul poate fi urmărit LIVE, pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/csmtargujiu

Comment here