Baschet

LNBM, Etapa 10, 4 Decembrie, Ora 18.30 / CSM Târgu Jiu – CSM Miercurea Ciuc / REGULI ACCES

Condiții de participare a spectatorilor la meciul cu CSM VSKC Miercurea Ciuc

CSM Târgu Jiu anunță că pentru meciul de baschet contând pentru etapa a 10-a din Liga Națională de Baschet Masculin, pe care îl va disputa în data de 4 decembrie 2021, ora 18:30, în compania celor de la CSM VSKC Miercurea Ciuc, se vor pune în vânzare bilete până la ocuparea a 320 dintre locurile disponibile în tribuna Sălii Sporturilor din Târgu Jiu.

Având în vedere numărul limitat de locuri, prioritate vor avea abonații clubului nostru, aceștia urmând a avea locurile asigurate între cele 320 de locuri disponibile.

Vă reamintim că prețul tichetelor de acces este de 15 Lei – acces general, iar pentru copiii cu vârsta de până la 18 ani accesul este liber, iar intrarea se face doar prin prezentarea unui act doveditor, spre exemplu carte de identitate, acolo unde este cazul, sau carnetul de elev.

La atingerea numărului maxim de spectatori admis în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, accesul în incintă va fi restricționat, astfel încât să se respecte prevederile legale în vigoare.

Prezența în tribune este limitată de prevederile art. 1, alin. 4 din Măsurile aprobate prin HOTĂRÂREA nr. 1.183 din 8 noiembrie 2021 și completate prin HOTĂRÂREA nr. 1.238 din 26 noiembrie 2021, măsuri care impun ca:

„În spaţiile închise sau deschise, competiţiile sportive se pot desfăşura pe teritoriul României cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului în intervalul orar 5,00-21,00, cu asigurarea unei distanţe de minimum 1 metru între persoane şi purtarea măştii de protecţie. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului sportului şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 43 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare”.

De asemenea, în cadrul Regulilor generale aplicabile evenimentelor sportive în aer liber și în spații închise ce se regăsesc în cuprinsul Ordinului comun MTS/MS nr. 535/1.505/2021, se prevede că:

„Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării în calitate de spectatori la evenimentul sportiv”.

Comment here