Baschet

LNBM, Etapa 1 / CSM Târgu Jiu – CSM Târgu Mureș / Miercuri, 28 septembrie, ora 18.30 / Andrei Gheorghe: ”Noi trebuie și suntem în stare să câștigăm acest meci”

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru debutul într-o nouă ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Echipa lui Claudiu Alionescu va juca primul meci din noua stagiune contra CSM Târgu Mureș, pe teren propriu, miercuri, 28 septembrie, de la ora 18.30. Și Andrei Gheorghe este pregătit pentru meciul din prima etapă. Baschetbalistul grupării gorjene este optimist în privința debutului. ”Ar trebui să fie meciul nostru. Mureșul are o echipă bună, dar noi trebuie să câștigăm acest meci și suntem în stare să facem asta, pentru că avem jucători valoroși, cu experiență și suntem peste echipa din Mureș”, ne-a declarat Andrei Gheorghe, într-o scurtă declarație înainte de meciul cu echipa din Târgu Mureș.

Andrei Gheorghe, component al echipei CSM Târgu Jiu încă din primul sezon al echipei în Liga Națională, este optimist și în ceea ce privește obiectivul pentru prima fază a campionatului. Deși nu este de acord cu noul sistem competițional, Andrei Gheorghe vrea în primele cinci din Conferința A, grupă din care face parte CSM Târgu Jiu. Andrei Gheorghe a vorbit și de noua regulă cu doi jucători români pe teren, o regulă care-l avantajează. ”O altă șansă pentru jucătorii români ca să poată evolua mai mult”, a fost concluzia trasă de Andrei Gheorghe în privința acestei reguli.

Comment here