Baschet

Liga Naţională / Turneul 11, Sibiu / CSM Târgu Jiu – CSU Sibiu, astăzi, 11 aprilie, ora 19.00 -LIVE pe FRBTV / Jordanco Davitkov: Sibiu este o echipă bună, care joacă foarte agresiv și rapid. Noi trebuie să avem o tranziție defensivă foarte bună

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a pierdut primul meci al turneului de la Sibiu. Gorjenii au cedat, scor 64-75, în faţa echipei FC Argeş Piteşti. Duminică seara, de la ora 19.00, formaţia noastră se va confrunta cu echipa gazdă, CSU Sibiu.

Jordanco Davitkov, noul antrenor al CSM Târgu Jiu, aflat la cel de al doilea său meci oficial pe banca formaţiei gorjene, ne-a explicat unde s-a făcut diferenţa între cele două echipe. În opinia antrenorului macedonean, numărul mare de mingi pierdute a dus la înfrângerea echipei gorjene.

Jordanco Davitkov: „Am început meciul bine, au urmat apoi însă multe greșeli ușoare. Când faci 22 de greşeli, iar adversarul înscrie 23 de puncte doar din greșelile noastre, este foarte greu să câştigi. Pe de altă parte, şi trebuie să remarc acest lucru, am văzut la echipa noastră şi câteva perioada de joc bun. În apărare, am jucat bine, am avut un număr mai mare de recuperări decât Pitești, dar repet, numărul mare de tournoveruri a făcut diferența la final, iar acestea au fost provocate de jocul lor mai agresiv”.

În ceea ce priveşte duelul cu CSU Sibiu, Jordanco Davitkov le cere jucătorilor săi o concentrare mai mare pe tot parcursul jocului, în special pe jocul de tranziţie.

Jordanco Davitkov: „Sibiu este o echipă bună, care joacă foarte agresiv și rapid. Dacă vrem să avem un rezultat bun, trebuie să avem o tranziție defensivă foarte bună și să limităm numărul greșelilor ușoare, pentru că fiecare greșeală va fi un coş uşor pe tranziție pentru ei”.

Duminică – 11 aprilie 2021
CSM Târgu Jiu – CSU Sibiu
Ora 19.00 LIVE pe FRBTV

Comment here