Atletism

Campionatul Național de alergare montană- Câmpulung Moldovenesc, 11 aprilie / Alina Dumitrița Eremia s-a calificat la Campionatul Balcanic de alergare montană

Alina Dumitrița, care reprezintă în competițiile atletice și CSM Târgu Jiu, a participat duminică, 11 aprilie, la Campionatul Național de alergare montană pe distanță scurtă. Competiţia s-a desfăşurat la Câmpulung Moldovenesc. Atleta a terminat concursul individual pe locul 8, poziţie care i-a asigurat prezenţa la Campionatul Balcanic, găzduit tot de localitatea din nordul țării, pe 15 mai. 

Alina Dumitriţa Eremia, sportiva cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, se va întoarce la Câmpulung Moldovenesc la jumătatea lunii mai, pentru a participa la Campionatul Balcanic de alergare montană. Atleta pregătită de antrenorul Ion Bură ne-a declarat că a avut parte de o concurenţă acerbă, dar a tras tare pentru a se califica la Campionatul Balcanic.

Alina Dumitriţa Eremia: „Am avut parte de un concurs dificil, dar în acelaşi timp a fost un traseu bun. E bine că vremea a ţinut cu noi. Concurenţa a fost una extrem de mare, dar am reuşit să termin cursa pe un loc ce mi-a adus calificare pentru Campionatul Balcanic de alergare montană. Mă bucur că am reuşit acest lucru. Mă voi antrena cât de bine pot pentru o clasare cât mai bună la Campionatul Balcanic”.

Comment here