Baschet

Liga Națională / Turneu 6 / Focșani / CSM Târgu Jiu – CSM Focșani 62-87 / Claudiu Alionescu: Am început bine meciul, însă din punct de vedere ofensiv este clar că avem mari probleme

CSM Târgu Jiu a pierdut și cel de al doilea meci din cadrul turneului 6 din Liga Națională. Echipa gazdă, CSM Focșani, a reușit să se impună cu 87-62.

Deși plecase cu gânduri mari la Focșani, de unde spera să revină cu cel puțin o victorie, gruparea gorjeană s-a văzut învinsă în ambele meciuri. Dacă în primul meci, în fața celor de la Miercurea Ciuc, formația noastră a cedat la o diferență de 7p, în meciul doi diferența a fost mult mai mare, de 25 de puncte.

După partida pierdută în fața echipei din Focșani, Claudiu Alionescu a declarat că diferența în acest meci a fost făcută de numărul mare de mingi pierdute de jucătorii săi. În opinia antrenorului gorjean, un alt aspect care a dus la acest eșec, este legat de capitolul ofensiv, acolo unde formația noastră are ceva probleme. Claudiu Alionescu a anunțat că după acest turneu de la Focșani va avea loc o ședință de analiză și se vor lua unele măsuri pentru ca echipă să rămână în obiectiv.

Claudiu Alionescu: Din păcate un meci fără istoric. Am început bine partida, însă din punct de vedere ofensiv este clar că avem mari probleme. Suntem la al doilea meci în care „reușim” doar 62 de puncte și peste 20 de mingi pierdute. În plus în primele 2 sferturi am primit 49 de puncte. Ceea ce este mult prea mult. Asa cum am spus și după meciul cu Miercurea Ciuc, urmează o ședință de analiză unde se vor lua niște măsuri pentru bunul mers al echipei. Încă suntem în obiectiv, dar premisele nu sunt dintre cele mai bune.

CSM TÂRGU JIU: Kevin Allen 23 p, Jake Spurgeon 14p, Alin Borșa 7p, Camil Berculescu 7p, Stefan Nikolic 6p, Remus Răceanu 3p, Mihai Bădiță 2p, Darien McClain, Revaz Rogava, Alexandru Berca, Răzvan Pavel, Andrei Gheorghe. Antrenori: Claudiu Alionescu și Alexandru Gliga.

Comment here