Baschet

Liga Națională / Turneu 6 / Focșani / 21-22 ianuarie 2021/ Alin Borşa: Un turneu greu, dar vrem să ne întoarcem acasă cu cel puțin o victorie

Deplasare lungă şi grea pentru baschetbaliştii CSM Târgu Jiu. Gorjenii au plecat însă cu gânduri mari spre Focşani, acolo unde vor evolua împotriva celor de la Miercurea Ciuc şi CSM Focşani, în cadrul turneului 6 din Liga Naţională.

Alin Borşa, căpitanul echipei gorjene vrea cel puţin o victorie din turneul de la Focşani. Pentru CSM Târgu Jiu, afltă în luptă directă cu cele două grupări pentru menţinerea în Liga Naţională, cel puţin o victorie la Focşani, ar scoate formaţia din Târgu Jiu din zona fierbinte a clasamentului şi ar cântări foarte mult în lupta pentru un loc în Liga Naţională şi în sezonul următor. Borşa mizează pe forţa grupului de la CSM Târgu Jiu şi pe dorinţa băieţilor de a evada din zona roşie a clasamentului.

Alin Borşa: Ne așteaptă un nou turneu greu, un turneu cu două echipe aflate în aceași zonă de clasament cu noi. Orice victorie la acest turneu ne scoate din zona roşie. În primul meci întâlnim echipa din Miercurea Ciuc, o echipă cu jucători mai experimentați faţă de sezonul trecut, dar cred că noi suntem un grup mai unit şi putem câștiga această partidă. Vineri, în a doua zi de turneu întâlnim echipa din Focşani. Din păcate pentru noi ei vor fi odihniţi la ora meciului, deoarece în prima zi a turneului nu vor juca împotriva Galaţiului, echipă care nu se va prezenta din cauza cazurilor de covid. Pe lângă odihnă, cei din Focşani vor mai avea şi avantajul terenului propriu, care în astfel de meciuri echilibrate contează foarte mult, însă noi vrem să ne întoarcem acasă cu cel puțin o victorie.

Joi – 21 ianuarie 2021
CSM Focșani vs CSM Galați – amânat
CSM Miercurea Ciuc vs CSM Târgu Jiu – ora 19:00, FRB TV (YouTube)

Vineri – 22 ianuarie 2021
CSM Târgu Jiu vs CSM Focșani – ora 16:00, FRB TV (YouTube)
CSM Galați vs CSM Miercurea Ciuc – amânat

Comment here