Baschet

Liga Națională / Turneu 12 / CSM Târgu Jiu – Athletic Constanţa, sâmbătă, 17 aprilie, ora 19.00 -LIVE pe FRBTV / Jordanco Davitkov: Mă aștept la jocuri mult mai bune din partea jucătorilor mei. Sper că vom învinge Constanța

Turneu extrem de important pentru echipa de baschet seniori a CSM Târgu Jiu, găzduit de Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Gruparea gorjeană luptă pentru a se menţine în Liga Naţională. Formaţia antrenată de Jordanco Davitkov poate face un pas important pentru îndeplinirea obictivului, dacă trece de Athletic Constanţa. Meciul poate fi urmărit LIVE pe FRBTV, de la ora 19.00.

Cele două echipe sunt vecine de clasament, Athletic Constanţa este pe ultimul loc, iar CSM Târgu Jiu este pe 13, ambele cu 24 de puncte acumulate. CSM Târgu Jiu are însă două meciuri mai puţin disputate decât formaţia de la malul mării.

Domnule antrenor Davitkov, aveţi deja câteva meciuri oficiale pe banca CSM Târgu Jiu. În mod sigur aţi tras şi primele conluzii asupra jocului echipei. Care sunt primele concluzii, unde mai trebuie lucrat, ce trebuie facut?

Jordanco Davitkov: Am jucat trei meciuri cu echipe puternice. Unele perioade de joc le-am jucat foarte bine, de exemplu 28 de minute cu Oradea, sau 20 de minute cu Piteşti, dar au fost şi perioade mai slabe. Dar, cel mai mult mă îngrijorează mingile pierdute în fiecare meci, 20-25 de mingie pierdute, iar cifrele astea sunt prea mari. La fel, avem probleme şi pe faza de tranziţie. Trebuie să îmbunătățim aceste lucruri şi atunci jocul nostru va arăta altfel şi rezultatele vor fi altele.

Obiectivul grupării gorjene este menţinerea în Liga Naţională. Are CSM Târgu Jiu potenţial pentru îndeplinirea obiectivului? Avem un turneu extrem de important la finalul acestei săptămâni la Târgu Jiu. Cum vedeţi turneul de pe teren propriu şi ce părere aveţi de cei doi adversari?

Jordanco Davitkov: Mai avem 6 jocuri cu echipe cu care putem scoate rezultate pozitive. În primul rând avem două meciuri pe terenul nostru, la Târgu Jiu, cu Constanța și Voluntari. În ultimele zile, la antrenamente, am lucrat bine, pentru a îmbunătăți unele lucruri și mă aștept la jocuri mult mai bune din partea jucătorilor mei. Sper că vom învinge Constanța. După aceea, ne vom bucura să jucăm cu Voluntari fără presiune. Constanța joacă puternic și foarte agresiv. Dar şi noi avem destule atuuri şi ne vom folosi de ele în meciul contra celor de la Constanţa. Voluntari este o echipă mult mai puternică, cu jucători foarte buni. Vom încerca să dăm tot ce putem în meciul contra lor şi vom vedea ce se întâmplă. Sper într-un rezultat pozitiv. Va fi un final de sezon regulat destul de greu, dar mă aștept ca de la meci la meci echipa să joace mai bine. Cred că avem destui jucători foarte buni care să îndeplinească obiectivul, sper însă să nu mai avem parte de accidentări.

Comment here