Baschet

Liga Națională / CSM Târgu Jiu – Steaua, astăzi, ora 19.00. Claudiu Alionescu: Jucăm pe teren propriu și trebuie să intrăm motivați și să dăm totul pe teren pentru a câștiga

Astăzi începe turneul de Ligă Națională de la Târgu Jiu. Timp de două zile, pe 22 și 23 decembrie, U BT Cluj Napoca, CSM Galați, Steaua București și CSM Târgu Jiu se vor înfrunta pe parchetul din Sala Sporturilor.

Turneul de la Târgu Jiu este deschis astăzi de confruntarea dintre U BT Cluj Napoca și CSM Galați, partidă programată pentru ora 16.00. Echipa antrenată de Claudiu Alionescu va juca în cel de al doilea meci al zilei, de la ora 19.00, cu Steaua București. Este pentru prima dată în acest sezon când antrenorul gorjean se poate baza pe tot lotul. Baschetbaliștii formației gorjene au trecut cu bine de testarea pentru Covid-19 şi toate rezultatele au fost negative. În plus, Claudiu Alionescu se poate baza și pe serviciile pivotului sârb Stefan Andrejevic, revenit la CSM Târgu Jiu.

Claudiu Alionescu: Baschetul de cea mai bună calitate revine la Târgu Jiu și asta nu poate decât să ne bucure, iar noi la rândul nostru trebuie să ne ridicam la rigorile și pretențiile Ligii Naționale. Avem în față două meciuri cu două echipe extrem de puternice ale Ligii Naționale. Jucăm aceste meciuri pe teren propriu și sper să fie un imbold pentru noi, chiar dacă meciurile se dispută fără spectatori. Ne-am și întărit în aceasta săptămâna prin aducerea lui Andrijevic, un jucător pe care îl cunoaștem foarte bine, iar pe această cale aș vrea să mulțumesc conducerii pentru eforturile depusă ca el să poată evolua la acest turneu. Avem în sfârșit tot lotul negativ pentru aceste două meciuri, iar așteptările sunt mai mari. Trebuie să intrăm motivați în aceste două partide și să avem încredere că putem furniza o surpriză. Trebuie să dăm totul pe teren pentru a reuși acest lucru.

Liga Națională de Baschet Masculin
Târgu Jiu / 22-23.12.2020
Sala Sporturilor
Program meciuri

Marți, 22 decembrie 2020
U BT CLUJ – CSM GALAȚI  – ORA 16.00
CSM TÂRGU JIU  – STEAUA  – ORA 19.00

Miercuri, 23 decembrie 2020
CSM GALAȚI – STEAUA  – ORA 16.00
CSM TÂRGU JIU – U BT CLUJ – ORA 19.00

Meciul dintre CSM Târgu Jiu şi Steaua București poate fi urmărit pe canalul de youtube al FRB.

Comment here