Handbal

Liga Florilor Mol, Etapa 23. Vă așteptăm în număr cât mai mare la sală pentru a susține echipa. Miercuri, 1 mai, ora 17.30: CSM Târgu Jiu -Minaur Baia Mare

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru o nouă confruntare extrem de importantă în Liga Florilor Mol. Miercuri, 1 mai, CSM Târgu Jiu întâlnește Minaur Baia Mare, într-un meci extrem de important în lupta pentru evitarea locurilor de baraj. Partida contează pentru etapa a 23-a și va începe la ora 17.30. Handbalistele lui Liviu Andrieș vor victoria pentru a avea un final de sezon liniștit și fac apel la public să vină în număr mare la sală pentru a susține echipa. Sper ca publicul să fie în număr cât mai mare, pentru că este foarte important pentru noi. Avem nevoie de această victorie ca să fim mai liniștite, pentru noi și pentru toată lumea”, a prefațat întâlnirea de miercuri, interul Ira Zinatullina.

Miercuri, 1 mai, meci extrem de important pentru echipa noastră de handbal. În lupta pentru evitarea locurilor de baraj, CSM Târgu Jiu trebuie sa învingă pe Minaur Baia Mare, dar are nevoie de susținerea publicului gorjean. Vă așteptăm în număr cât mai mare la sală pentru a susține echipa. HAI CSM TÂRGU JIU!
*ATENȚIE! S-au pus în vânzare bilete oline pentru partida de miercuri dintre CSM Târgu Jiu și Minaur Baia Mare. Suporterii pot achiziționa biletele de pe platforma blt.ro accesând următorul link https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-minaur-baia-mare-handbal-feminin.html

Miercuri, 1 mai, Sala Sporturilor din Târgu Jiu va găzdui o nouă partidă din Liga Florilor Mol, o confruntare de ”care pe care”, între CSM Târgu Jiu și Minaur Baia Mare. În cazul unei victorii, CSM Târgu Jiu ar scăpa în mare măsură de locurile de baraj. La Târgu Jiu toată lumea este focusată pe această partidă, care poate aduce liniștea pe final de sezon, dar și sărbători pascale liniștite. Handbalistele lui Liviu Andrieș sunt gata de luptă și își așteaptă fani la sală. Interul Ira Zinatullina și-a revenit după accidentare, a dat 5 goluri în poarta Rapidului, etapa trecută, și este pregătită pentru duelul cu Minaur. Agresivitate, determinare și o apărare bună sunt elementele cheie pentru victorie este de părere interul echipei noastre. 

Ira Zinatullina, CSM Târgu Jiu: ”Pentru mine a fost o pauză un pic mai lungă, din păcate, dar important este că am trecut cu bine peste o accidentare. Urmează un meci cu Minaur Baia Mare, care e foarte important pentru noi. Trebuie să fie tratat cu seriozitate maximă, atitudine și determinare. Noi nu lăsăm garda jos și eu zic că avem forța necesară să obținem aceste puncte. Am încredere în mine și în colegele mele. Este un campionat foarte puternic, care se joacă până în ultima etapă, dar că eu zic că suntem pregătite pentru orice meci și pentru asta ne luptăm, pentru orice punct. Avem nevoie de această victorie ca să fim mai liniștite, pentru noi și pentru toată lumea. Ne trebuie o apărare cât mai agresivă, un atac bun, iar publicul să fie în număr cât mai mare, pentru că este foarte important pentru noi”.

LIGA FLORILOR MOL
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 23
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
MIERCURI, 1 MAI, ORA 17.30
CSM TÂRGU JIU – CS MINAUR BAIA MARE

Comment here