Handbal

Liga Florilor Mol, Etapa 19. Vineri, 15 martie, ora 17.30: CSM Târgu Jiu – SCM U Craiova. Zinatullina: ”Suntem încrezătoare că putem obține victoria. Sperăm ca fanii să plece mulțumiți acasă”

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru o nouă partidă extrem de importantă în Liga Florilor. Vineri, 15 martie, echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va juca împotriva SCM U Craiova, într-un meci care contează pentru etapa a 19-a din competiția internă. Partida va începe la ora 17.30. Handbalistele noastre sunt încrezătoare în șansele lor și fac apel la public să fie alături de echipă. ”Cu toții știm istoricul meciurilor cu Craiova. Avem un derby și sperăm că o să-l câștigăm și de această dată. Suntem încrezătoare că putem obține această victorie cu ambiție și determinare. Sperăm că fanii o să plece mulțumiți acasă. Vrem să vină în număr cât mai mare la sală pentru că avem nevoie de ei”, a declarat la conferința de presă premegătoare partidei de vineri, interul Ira Zinatullina.

IMPORTANT* Biletele pentru partida dintre CSM Târgu Jiu și SCM U Craiova se pot achiziționa online, accesând următorul link https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-scm-universtitatea-craiova-handbal-feminin.html

Liga Florilor programează pentru ziua de vineri, 15 martie, un nou derby regional, între CSM Târgu Jiu și SCM U Craiova. Se anunță o nouă partidă spectaculoasă, intensă, de la care sperăm ca echipa lui Liviu Andrieș să obțină cele 3 puncte puse în joc, extrem de importante în lupta pentru evitarea locurilor de baraj, dar și pentru o clasare cât mai bună la finalul sezonului. Handbalistele noastre sunt hotărâte să își adjudece victoria într-o confruntare care nu va fi deloc ușoară. Ira Zinatullina mizează pe apărarea și poarta CSM-ului, dar și pe sprijinul publicului gorjean. Interul echipei noastre știe cum poate fi învinsă Craiova.   

Ira Zinatullina, CSM Târgu Jiu: ”Cu determinare și cu un joc colectiv, să ne susținem una pe alta, eu zic că nu are cum să nu fie bine. Sperăm ca fanii să plece mulțumiți acasă, sunt un sprijin pentru noi, al optulea jucător, și vrem să vină în număr cât mai mare la sală pentru că avem nevoie de ei. Ne așteaptă un meci foarte dificil. Cu toții știm lucrul ăsta. Încercăm să eliminăm toate greșelile pe care le-am făcut în meciul anterior cu Buzău, iar eu cred că dacă scoatem toate atuurile noastre, apărare puternică, poarta bună, cât mai puține greșeli în atac, putem face o figură frumoasă. Suntem încrezătoare că putem obține această victorie cu ambiție și determinare. La ora meciului, trebuie să fim concentrate la maximum. Cu toții știm istoricul meciurilor cu Craiova. Avem un derbi și sperăm că o să-l câștigăm și de această dată. Avem meciuri o dată pe săptămână acum, ceea ce pentru noi este mai bine. Avem timp pentru revenire și pentru a pune la punct toate lucrurile”. 

CSM TÂRGU JIU – SCM U CRAIOVA
LIGA FLORILOR MOL
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 19
SALA SPORTURILOR DIN TÂRGU JIU
VINERI 15 MARTIE 2024
ORA 17.30

Comment here