Handbal

O nouă confruntare oltenească în Liga Florilor Mol. Vineri, 15 martie, ora 17.30: CSM Târgu Jiu – SCM Craiova. Grigore Albici: ”Avem câteva atuuri pe care va trebui să le punem în practică, pentru a câștiga acest meci”

Handbalul spectacol revine în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, într-o nouă confruntare oltenească în Liga Florilor Mol. Într-un meci care contează pentru etapa a 19-a din Liga Florilor, CSM Târgu Jiu va juca vineri, 15 martie, cu SCM Craiova. Partida va începe la ora 17.30. Echipa lui Liviu Andrieș vrea să bifeze o nouă victorie în campionat. ”Avem câteva atuuri pe care va trebui să le punem în practică. Un atu este și publicul, la care facem un apel pentru a veni în număr cât mai mare să ne susțină, pentru că avem nevoie de fani atât la bine, cât și la greu. Au fost de-a lungul timpului alături de noi și ne-au susținut în momentele grele care s-au ivit în meciuri”, a prefațat partida de vineri, Grigore Albici, antrenorul cu portarii,  care speră ca publicul gorjean să fie din nou alături de echipă. 

*Echipa noastră are nevoie de victorie pentru îndeplinirea obiectivului, dar are nevoie și de suportul fanilor pentru a-și trece în cont o nouă victorie. Hai la sală! Hai CSM Târgu Jiu!

IMPORTANT* Biletele pentru partida dintre CSM Târgu Jiu și SCM U Craiova se pot achiziționa online, accesând următorul link: https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-scm-universtitatea-craiova-handbal-feminin.html

Runda cu numărul 19 programează la Târgu Jiu o confruntare extrem de interesantă între două dintre echipele care reprezintă Oltenia în Liga Florilor, CSM Târgu Jiu și SCM Craiova. În lupta pentru o clasare cât mai bună la finalul acestui sezon, dar și pentru a evita zona fierbinte a clasamentului, CSM Târgu Jiu țintește o nouă victorie. Nu va fi o misiune ușoară. Echipa noastră va avea parte de o partidă dificilă contra Craiovei, cu orgolii, cu ambiții, așa cum au fost mai toate confruntările cu echipa din Bănie. Gruparea gorjeană este pe locul 10, cu 18 puncte, în timp ce echipa din Bănie este pe locul 6, cu 28 de puncte. Pentru Grigore Albici, care are o bogată experiență cu formația doljeană, nu este un meci special, ci unul extrem de important pentru formația din Târgu Jiu, care trebuie să câștige pentru o clasare cât mai bună la finele sezonului. Chiar dacă pe hârtie, Craiova pare echipa favorită, Grigore Albici, care a activat ani buni la Craiova, crede că CSM Târgu Jiu are destule atuuri pentru a se impune în confruntarea de vineri. Impresionat de modul în care publicul a susținut echipa în această perioadă, antrenorul cu portarii la CSM Târgu Jiu, Grigore Albici, speră ca suporterii din Târgu Jiu să aibă aceeași reacție și în meciul contra Craiovei.

Grigore Albici, antrenor cu portarii CSM Târgu Jiu: ”Nu are de ce să fie un meci special. Am jucat pentru Craiova și am fost antrenor acolo și am avut, într-adevăr, cele mai mari satisfacții. Avem câteva atuuri pe care va trebui să le punem în practică. Un atu este și publicul, la care facem un apel pentru a veni în număr cât mai mare să ne susțină, pentru că avem nevoie de fani atât la bine, cât și la greu. Au fost de-a lungul timpului alături de noi și ne-au susținut în momentele grele care s-au ivit în meciuri. Pe hârtie, evident, favorită este Craiova, dar am întors rezultate și calcule ale hârtiei și anul trecut, chiar în meciul cu Craiova sau la Bistrița, în semifinala cupei. Noi credem că victoria trebuie să ne aparțină, pentru că mai avem încă patru meciuri pe care trebuie să le câștigăm, să ne îndeplinim obiectivul pe care noi ni l-am propus, pentru că altfel, dacă rămânem la a câștiga cu Știința, cu Mioveniul și cu Brașovul, și nu cu echipe mult mai puternice și cu bugete mult mai mari, nu vom progresa niciodată”.

CSM TÂRGU JIU – SCM U CRAIOVA
LIGA FLORILOR MOL
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 19
SALA SPORTURILOR DIN TÂRGU JIU
VINERI 15 MARTIE 2024
ORA 17.30
LIVE PE PROARENA

Comment here