Handbal

Liga Florilor Mol, Etapa 11. Handbalistele lui Liviu Andrieș, super confruntare la final de an! Sâmbătă, 30 decembrie, ora 15.00: CSM Târgu Jiu – CSM București

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu încheie anul cu o partidă extrem de dificilă, în compania campioanei României, CSM București. Partida, care contează pentru etapa a 11-a din Liga Florilor Mol, este programată pentru sâmbătă, 30 decembrie, de la ora 15.00, fiind transmisă în direct de ProArena. Handbalistele lui Liviu Andrieș își așteaptă fanii la sală pentru a le susține în acestă partidă cu cea mai puternică echipă din România, liderul la zi din Liga Florilor.  

Se anunță un meci spectacol la Târgu Jiu, cu două echipe care au jucat în acest an finala Cupei României și care s-au duelat și în Supercupa României. Pe de o parte, CSM Târgu Jiu, care se pregătește intens pentru meciurile din Grupa D a EHF European League Woman, iar pe de cealaltă parte, CSM București, campioana României, formație care are în componență numeroase jucătoare de la echipa națională a României, dar și jucătoare străine care au în palmares titluri de campioane mondiale sau vicecampioane mondiale. La Târgu Jiu este așteptată și Cristina Neagu, un simbol al handbalului românesc, handbalistă care a fost desemnată de patru ori cea mai bună jucătoare din lume. Astfel, handbalistele pregătite de Liviu Andrieș și Andrei Enache au șansa, pe final de an, să-și măsoare forțele cu unele dintre cele mai bune jucătoare din Europa, și în acealași timp au posibilitatea să intre în ritmul meciurilor europene, având în vedere că primul meci din Grupa D EHF se va disputa pe 6 ianuarie. Gorjencele au tras tare la antrenamentele din această perioadă, premergătoare partidei cu CSM București, și sunt gata să ofere o replică solidă echipei vizitatoare. Cum cele două echipe au oferit și la ultimele două partide un handbal spectaculos, ne așteptăm ca și confruntarea din acest weekend să fie cel puțin la fel de spectaculoasă ca și precedentele întâlniri. Liviu Andrieș speră ca Sala Sporturilor să fie plină la ora jocului, așa acum a fost și la meciul din sezonul trecut, atunci când s-a jucat cu casa închisă. Va fi o partidă grea pentru fetele lui Liviu Andrieș, dar antrenorul gorjean speră într-o mobilizare exemplară din partea echipei sale, mai ales pe fază defensivă. Andrieș consideră că apărarea poate fi cheia unui rezultat pozitiv în disputa cu echipa bucureșteană. 

Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu: ”Întâlnim CSM București, o echipă care are în componență campioane mondiale și vicecampioane mondiale. Acest meci, va fi cireașa de pe tort a acestui final de an. Ne dorim, bineînțeles, să facem un joc bun. Ne așteaptă o partidă foarte grea, dar trebuie să ne ridicăm la nivelul lor. În handbalul de astăzi, cred că toate jocurile se câștigă cu apărarea. Cu o apărare foarte agresivă și determinată și cu o poartă foarte bună”.

LIGA FLORILOR MOL
SEZON 2023-2024
ETAPA 11
SÂMBĂTĂ, 30 DECEMBRIE 2023. ORA 15.00
LIVE PE PROARENA
CSM TÂRGU JIU – CSM BUCUREȘTI

ATENȚIE! REZERVĂ ONLINE BILETE PENTRU PARTIDA DINTRE CSM TÂRGU JIU ȘI CSM BUCUREȘTI PRIN BLT.ro ACCESÂND URMĂTORUL LINK: https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-csm-bucuresti.html

Comment here