Handbal

Liga Florilor, Etapa 8. Sâmbătă, 28 octombrie, ora 18.00: Măgura Cisnădie – CSM Târgu Jiu. Bianca Ștefania Chiriță: ”Avem un moral bun și cred că, cu o apărare foarte bună și cu o stare pozitivă, putem să obținem cele trei puncte”

Sâmbătă, 28 octombrie, CSM Târgu Jiu are programat un nou meci în Liga Florilor. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache se va deplasa la Cisnădie, pentru duelul cu Măgura Cisnădie. Meciul contează pentru etapa a 8-a din Liga Florilor și va începe la ora 18.00. ”Avem un moral bun și cred că, cu o apărare foarte bună și cu o stare pozitivă, putem să obținem cele trei puncte”, a declarat la conferința de presă premergătoare acestei partide handbalista echipei noastre, Bianca Ștefania Chiriță.

Handbalista CSM Târgu Jiu spune că atmosfera în vestiar este una foarte bună, în special după victoria contra Zalăului. Bianca este încrezătoare că formația gorjeană poate obține victoria pe terenul echipei din Ardeal. 

Bianca Ștefania Chiriță, CSM Târgu Jiu: ”Este un duel destul de important. Noi venim după o victorie importantă, avem un moral bun și cred că, cu o apărare foarte bună și cu o stare pozitivă, putem să obținem cele trei puncte. În sezonul trecut le-am pus destul de multe probleme, am avut și victorii împotriva lor. Vin după un meci cu Știința București, un meci pe care l-au câștigat pe final și cred că, dacă avem o apărare destul de agresivă, putem obține o victorie la ele acasă. Suntem mulțumite de parcurs, dar se putea și mai bine. Cred că după victoria pe care am obținut-o acasă suntem foarte motivate să avem un parcurs din ce în ce mai bun. Au fost ușoare neînțelegeri, dar acum este ok. Victoriile aduc întotdeauna victorii și cred că acum suntem pe drumul cel bun”.

 

Comment here