Handbal

Liga Florilor, Etapa 6 / Duminică, 9 octombrie, ora 12.00 / CSM Târgu Jiu – CS Măgura Cisnădie. Iulia Andrei: ”Va fi un joc cu o încărcătură destul de mare. Sper să scoatem un rezultat pozitiv”

Duminică, 9 octombrie, handbalistele pregătite de Liviu Andrieș sunt gata de un nou meci în Liga Florilor MOL! Adversarul echipei noastre va fi CS Măgura Cisnădie, jocul de duminică, de la ora 12.00, contând pentru etapa cu numărul 6 din Liga Florilor MOL. ”Aportul publicului este foarte important și sperăm, și la acest meci, să vină în număr cât mai mare. Sper să ieșim victorioase și să mulțumim publicul”, a declarat Iulia Andrei în conferința de presă premergătoare partidei de duminică. 

Iulia Andrei speră ca ea și colegele sale să fi trecut peste momentul înfrângerii cu Slatina, pentru că le așteaptă o partidă dificilă în campionat. Finalul acestei săptămâni aduce o nouă provocare în Liga Florilor pentru echipa pregătită de Liviu Andrieș: confruntarea cu CS Măgura Cisnădie, o echipă care a terminat sezonul trecut pe locul 4 și care evoluează în cupele europene. La Târgu Jiu se anunță a fi un meci cel puțin interesant, echilibrat, dacă este să ținem cont că cele două echipe sunt vecine de clasament, fiind despărțite de un singur punct. Măgura Cisnădie a început ezitant campionatul, în timp ce gruparea gorjeană a demonstrat că se poate lupta de la egal la egal cu forțele din Liga Florilor. ”Măgura Cisnădie este o echipă grea, cu palmares foarte bun. Va fi un joc cu o încărcătură destul de mare, dar cu multă muncă, devotament, sper să scoatem cel puțin un egal din acest meci”, a declarat interul CSM-ului, Iulia Andrei. Handbalista noastră speră ca publicul să fie din nou alături de echipă.

 

Comment here