Handbal

Liga Florilor -Etapa 4 / Rapid București – CSM Târgu Jiu, miercuri, 7 septembrie, ora 18.30 / Alexandra Gavrilă: ”Ştim că este foarte greu, dar vom da totul pe teren. Mergem la Rapid să avem o prestaţie cât mai bună”

Handbalistele CSM Târgu Jiu au parte miercuri, 7 septembrie, de o nouă confruntare dificilă în debutul acestui sezon. Elevele lui Liviu Andrieş se vor duela cu echipa campioană a României, Rapid Bucureşti. Meciul, găzduit de Sala Rapid va începe la ora 18.30 şi contează pentru etapa a-4-a din Liga Florilor. ”Ştim că este foarte greu, dar vom da totul pe teren. Mergem la Rapid să avem o prestaţie cât mai bună”, ne-a declarat centrul echipei noastre, Maria Alexandra Gavrilă.

Handbalistele lui Liviu Andrieş au parte de o perioadă destul de încărcată la debutul în Liga Florilor. Pe lângă încărcătura emoţională a acestor partide, fetele resimt şi un pic de oboseală, acumulată după duelurile intense din cele trei partide disputate, dar trag tare la antrenamente pentru a se prezenta într-o formă cât mai bună la meciul cu echipa din Giuleşti. Cu o prestaţie foarte bună în debutul acestui sezon, Alexandra Gavrilă, coordonatorul de joc al CSM Târgu Jiu, este conştientă de forţa echipei campioane, dar speră ca formaţia din Târgu Jiu să aibă o evoluţie cât mai bună în una dintre cele mai grele deplasări din turul campionatului. Alexandra a fost în teren la primul meci oficial dintre cele două echipe, în duelul din Cupa României, câştigat atunci net de gruparea bucureşteană. Între timp s-au schimbat multe lucruri în ambele tabere, iar Alexandra Gavrilă speră ca diferenţa dintre cele două echipe să nu mai fie aşa de mare. ”Am muncit mult în această vară şi sper să ne prezentăm cât mai bine la acest meci”, ne-a declarat Alexandra înaintea unui antrenament premergător meciului din Bucureşti.

După meciul din Sala Rapid, pentru CSM Târgu Jiu urmează o perioadă ceva mai lungă pentru a putea pregăti meciul din etapa a-5-a. Elevele lui Liviu Andrieş vor reveni în Sala Sporturilor pe 25 septembrie, pentru meciul din etapa a-5-a din Liga Florilor. CSM Târgu Jiu va juca atunci împotriva echipei CSM Slatina. 

ALEXANDRA MARIA GAVRILĂ
Data nașterii: 16.06.1995
Locul nașterii: București
Post: Centru

Comment here