Handbal

Liga Florilor – Etapa 3 / CSM Târgu Jiu – SCM Gloria Buzău, în imagini

CSM Târgu-Jiu a pierdut, duminică, confruntarea cu SCM Gloria Buzău, scor 26-28, la pauză 14-14. Meciul a contat pentru etapa a-III-a din Liga Florilor. 

În faţa unui public numeros, care a susţinut echipa pe tot parcursul meciului, formaţia pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a jucat de la egal la egal cu mult mai titrata grupare buzoiană, SCM Gloria Buzău. A fost un meci echilibrat, cu numeroase răsturnări de situaţie pe tabela de marcaj, dar cu un final gestionat mai bine de echipa oaspete căreia experienţa meciurilor din Liga Florilor i-a adus victoria.

”Astăzi, am demonstrat că suntem o echipă solidă pe teren propriu”, a declarat, la conferinţa de presă de după meci, antrenorul Liviu Andrieş care și-a felicitat elevele dar le-a mulțumit și suporterilor pentru susținere.

”Ştim că Liga Florilor este un alt nivel, mult mai ridicat, dar noi încercăm la fiecare meci să ne luptăm, atât cât putem, pentru victorie”, a declarat Ira Zinatullina, care a înscris 4 goluri în poarta Buzăului şi crede că experienţa echipei adverse şi-a spus cuvântul.

Katarina Pavlovic a fost pentru a treia etapă la rând cea mai bună marcatoare a grupării gorjene. Jucătoarea din Croaţia a înscris 5 goluri în poarta Buzăului. Ira Zinatullina şi Alexandra Gavrilă au punctat de câte 4 ori. Oana Bucă a marcat şi ea 4 goluri, toate din aruncări de la 7m.

CSM Târgu Jiu – SCM Gloria Buzău 26-28(14-14)
Liga Florilor – Ediţia 2022-2023
Etapa 3 / Duminică, 4 septembrie 2022 / Ora 12.00
Spectatori: 1000.

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva, Elena Marica Bercu, Cristina Popovici – Bianca Chiriţă, Oana Maria Bucă 4g, Alexandra Gavrilă 4g, Angela Puşcaş 2g, Valentina Trică, Daniela Necula 1g, Ira Zinatullina 4g, Pal Ceandani 3g, Florenţa Ilie, Iulia Andrei, Ana Cătălina Ciolan 2g, Cristina Boian 1g, Katarina Pavlovic 5g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Gore Albici.

GALERIE FOTO: ALIN PEPTAN

Comment here