Handbal

Liga Florilor, Etapa 17. Astăzi, ora 18.00: CSM Târgu Jiu – Corona Brașov. Sabine Klimek: ”Plecăm din poziția de favorită, pentru că avem avantajul jocului acasă, în fața propriilor suporteri”

Zi de meci în Liga Florilor. Astăzi, Sala Sporturilor din Târgu Jiu găzduiește partida dintre CSM Târgu Jiu și Corona Brașov. partida contează pentru etapa a 17-a din Liga Florilor Mol și va începe la ora 18.00. Sabine Klimek a vorbit la conferința de presă despre importanța acestei partide pentru gruparea gorjeană. ”Suntem conștiente de importanța acestui meci. Plecăm din poziția de favorită, pentru că avem avantajul jocului acasă, în fața propriilor suporteri”, a declarat interul CSM Târgu Jiu.

ATENȚIE *S-au pus în vânzare bilete online pentru partida dintre CSM Târgu Jiu și Corona Brașov. Suporterii pot achiziționa bilete de pe platforma blt.ro accesând linku-ul:
https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-csm-corona-brasov-handbal-feminin.html

În vestiarul CSM Târgu Jiu e mobilizare generală pentru meciul cu Corona Brașov. Cele 3 puncte puse în joc sunt extrem de importante în lupta pentru evitarea locurilor de baraj. Victoria scoate echipa gorjeană din zona fierbinte a clasamentului. Sabine Klimek consideră că CSM Târgu Jiu are mai multe atuuri de partea ei pentru a câștiga partida. 

Sabine Klimek, CSM Târgu Jiu: ”Suntem conștiente de importanța acestui meci, dar cred că în momentul de față avem o atmosferă foarte bună, pentru că, din punctul meu de vedere, suntem pe un drum ascendent. Nu am avut foarte multe victorii în ultimul timp, dar, ca joc al echipei, cred că am crescut de la meci la meci și eu zic că plecăm din poziția de favorită, pentru că avem avantajul jocului acasă, în fața propriilor suporteri, plus că avem avantajul că am câștigat în tur cu ele. Cred că am trecut cu brio peste meciurile europene. Doamne ajută că am ieșit fără nicio accidentare, ceea ce este cel mai important și cred că suntem în formă bună. În meciul cu Brașov avem nevoie de claritate și de liniște. Eu zic că suntem valoric peste echipa din Brașov, trebuie doar să fim concentrate, să fim organizate și să avem mai multă liniște în teren”.

LIGA FLORILOR MOL
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 17
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
JOI, 22 FEBRUARIE 2024, ORA 18.00
CSM TÂRGU JIU –  CORONA BRAȘOV

Comment here