Handbal

LIGA FLORILOR / CSM Târgu Jiu – CSM Slatina, Duminică, 25 septembrie, ora 18.00 / Dan Ilieș: „Meci greu cu Slatina, dar am încredere în echipa noastră și sper să câștigăm”

Meci extrem de important pentru gruparea gorjeană la finalul acestei săptămâni. CSM Târgu Jiu întâlnește CSM Slatina, într-o partidă de ”6 puncte”, așa cum a prefațat-o expertul sportiv Dan Ilieș, coordonatorul secției de handbal a CSM Târgu Jiu. Dan Ilieș speră ca Sala Sporturilor să fie plină la ora meciului, duminică, 25 spetembrie, de la ora 18.00.

”Știu că va fi un meci greu, cu o echipă, CSM Slatina, care sunt sigur că și-a luat toate măsurile de siguranță pentru acest meci și vine la Târgu Jiu să câștige, dar am încredere în echipa noastră și sunt convins că le vom da planurile peste cap și să câștigăm acest meci”, a mai adăugat Dan Ilieș, coordonatorul secției de handbal a CSM Târgu Jiu, în conferința de presă premergătoare partidei cu CSM Slatina. Ilieș mizează și pe sprijinul publicului de la Târgu Jiu, public care a arătat un interes foarte mare pentru echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu.

 

Comment here