HandbalJuniori

CN Junioare 3 / Seria J / Etapa 2 / Duminică, 25 septembrie, de la ora 13.00 / Junioarele 3 vor victoria la Severin / CSS Drobeta Turnu Severin – CSM Târgu Jiu

Și echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu are meci la finalul acestei săptămâni. Echipa pregătită de Radu Costel se va deplasa la Turnu Severin, acolo unde va juca cu CSS Drobeta Turnu Severin. Meciul contează pentru etapa a-2-a din Seria J a Campionatului Național rezervat junioarelor 3. Confruntarea este programată duminică, 25 septembrie, de la ora 13.00.

Echipa pregătită de Radu Costel a început sezonul bine, cu o victorie pe teren propriu, cu CS Novaci. Tinerele handbaliste de la CSM Târgu Jiu merg duminică la Severin cu gândul la victorie. Pentru a-și trece în cont a doua victorie din acest sezon, Radu Costel le cere elevelor sale să abordeze meciul cu atitudine. O singură jucătoare lipsește din lotul gorjean, Ana Bîrlete, care din motive medicale nu va face deplasarea la Severin

Radu Costel, antrenor Junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Ne vom duce la jocul din runda a doua cu gândul la o evoluție bună dar și, de ce nu, la victorie. Nu știm nimic despre adversare decât că în prima etapă au fost învinse pe propriul teren de CSS Sibiu. Deci, orgoliul le va face să se mobilizeze mult mai bine și cred că ne vor pune probleme. Nu vreau decât să prezentăm o atitudine pozitivă, pentru că potențial există la aceste fete. Avem o indisponibilitate, Ana Bîrlete, care nu va face deplasarea cu lotul, la Severin, din cauza unor probleme de sănătate”.

CSM Târgu Jiu Junioare 3: Teodora Rușeț, Ștefania Bușe, Cleopatra Pîslaru, Maria Cîrciumariu, Andreea Mindoiu, Cătălina Ungureanu, Dana Totan, Alexandra Popescu, Beatrice Popescu, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu, Carla Logăscu, Maria Cojocaru, Andrada Văduva, Ștefania Ciobanu, Raisa Pagnejer. Antrenor: Radu Costel.

Comment here