Baschet

Liga 1 de Baschet Masculin, Etapa 22. Baschetbaliștii lui Adi Roșu țintesc o nouă victorie. Vineri, 29 martie 2024, ora 12.00: CSM Târgu Jiu – CSO 2 Voluntari

Vineri, 29 martie, zi de meci pentru CSM 2 Târgu Jiu în Liga 1 de Baschet Masculin. Echipa pregătită de Adrian Roșu va juca pe teren propriu cu CSO 2 Voluntari. Partida contează pentru etapa a 22-a și va începe la ora 12.00. 

După victoria clară obținută etapa trecută în fața celor de CSM CSU 2 Constanța, echipa gorjeană vrea victoria și în fața celor de la CSO 2 Voluntari. Adrian Roșu a remarcat faptul că băieții săi sunt pe un trend ascendent și speră într-o evoluție bună a echipei care să aducă un nou rezultat pozitiv. Cele două echipe sunt despărțite în clasament de doar un punct. Gorjenii au 12 puncte, în timp ce echipa din Voluntari are 13 puncte. În cazul unei victorii, gorjenii ar face rocada în clasament cu echipa vizitatoare. 

Adrian Roșu, antrenor CSM 2 Târgu Jiu: ”Meciul cu CSO Voluntari va fi unul destul de interesant. Eu mă bucur că în ultima vreme băieții au început să joace din ce în ce mai bine și asta se și vede. Intrăm pe teren și la acest meci, ca întotdeauna, cu gândul să câștigăm. Ne vom adapta pe parcurs la situațiile din meci pentru a obține un rezultat pozitiv”.

LIGA 1 DE BASCHET MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
FAZA II / GRUPA ECHIPE SATELIT
ETAPA 22
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
VINERI, 29 MARTIE 2024, ORA 12.00

LIVE PE FRB TV
CSM 2 TÂRGU JIU – CSM 2 VOLUNTARI

Comment here