Baschet

CN U16 Masculin, Etapa 9. Baschetbaliștii gorjeni merg la Deva cu gândul doar la victorie. Sâmbătă, 30 martie, ora 14.00: CSM Deva – CSM Târgu Jiu

Meci extrem de important la finalul acestei săptămâni pentru echipa de baschet masculin U16 a CSM Târgu Jiu, care continuă lupta pentru un loc la Turneul Semifinal. Echipa pregătită de Adrian Roșu se deplasează sâmbătă, 30 martie, la Deva, pentru confruntarea cu CSM Deva. Meciul contează pentru etapa a 9-a din Campionatul Național.

CSM Târgu Jiu a înregistrat weekendul trecut o victorie categorică în fața grupării ABC Galactica Brașov, scor 98-60, și a făcut încă un pas important pentru calificarea la Turneul Semifinal. Pentru a rămâne în cursa calificării, echipa pregătită de Adrian Roșu trebuie să câștige și la Deva. Campionatul este unul foarte strâns, în care mai multe echipe au șanse la Turneul Semifinal. Printre aceste echipe se numără și CSM Târgu Jiu. Gruparea gorjeană merge la Deva cu gândul doar la victorie, orice pas greșit ar putea scoate echipa din carțile calificării. 

Adrian Roșu, antrenor U16 CSM Târgu Jiu: ”Ne deplasăm la Deva pentru a învinge și pentru a ne păstra șansele de calificare. Tot ce pot să zic este că această competiție este una foarte stransă, iar noi, pentru calificare, trebuie să fim impecabili în meciul cu Deva, dar și în următorul meci, cu Oradea. Este foarte important pentru viitorul nostru să obținem aceste două victorii”.

LOT CSM TÂRGU JIU U16 MASCULIN: Darius Anuța, Vlad Bordînc, Bogdan Calotă, Rareș Duca, Mihai Filip, Robert Isvoranu, Arin Plăstoi, Rareș Plăstoi, Vlad Rădulea, David Rujenescu, David Scrădeanu, Lucian Toma, Daniel Popescu, Andrei Bohorăscu. Antrenor: Adrian Roșu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U16 MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 9
DEVA, SALA SPORTURILOR
SÂMBĂTĂ, 30 MARTIE 2024, ORA 14.00
CSM DEVA – CSM TÂRGU JIU

Comment here