Baschet

Liga 1 Baschet Masculin, Etapa 7. Meci tare în Banat pentru baschetbaliștii lui Adi Roșu. Luni, 27 noiembrie, ora 17.00: SCM UVT2 Timișoara – CSM Târgu Jiu

Început de săptămână cu un meci tare pentru CSM Târgu Jiu2, echipa care evoluează în Liga 1 de Baschet Masculin. Formația pregătită de Adrian Roșu se va deplasa în Banat, pentru duelul din etapa a 7-a din Grupa A, cu SCM UVT2 Timișoara. Partida este programată pentru luni, 27 noiembrie, și va începe la ora 17.00. Meciul va fi transmis pe canalul de youtube al Federației Române de Baschet, FRBTV.

Deplasare dificilă pentru echipa lui Adrian Roșu, care va juca luni cu echipa secundă a celor de la SCM Timișoara, formație care se află în acest moment pe locul 3. Gorjenii sunt pe locul 5, dar cele două echipe au aceași linie de clasament, cu 4 victorii și 2 înfrângeri de fiecare parte. 

Adrian Roșu, antrenor CSM Târgu Jiu 2: ”Meciul cu Timișoara va fi un meci dificil. Eu sper că ne-am învățat lecția în meciul trecut, cu Getica, și că în acest meci nu vom repeta aceleași greșeli, în atac, dar și în aparare. În fiecare meci întălnim o situație, un obstacol, și trebuie să ne adaptăm și să-l depășim în timp real. Am lucrat toata săptămâna la aceste detalii. Dar nu poți schimba lumea într-o săptămână, dar putem prin muncă, zi de zi, până la sfârșitul sezonului. Echipa oricum este în creștere de la meci la meci. Doar aceste lacune psihice ne îngroapă. Dar, dacă nu dăm de obstacole, dacă nu cădem, nu avem cum să ne ridicăm mai puternici”.

LIGA 1 DE BASCHET MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA A / ETAPA 7
TIMIȘOARA, SALA CONSTANTIN JUDE
LUNI, 27 NOIEMBRIE, ORA 17.00
LIVE PE FRBTV
SCM UVT 2 TIMIȘOARA – CSM TÂRGU JIU 2 

Comment here