Handbal

Junioarele 3 CSM Târgu Jiu, la a patra victorie consecutivă. LT Traian Vuia Reșița – CSM Târgu Jiu 21-31

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu a înregistrat a patra victorie consecutivă din acest sezon, după ce a câștigat, în deplasare, scor 31-21, pe terenul echipei LT Traian Vuia Reșița. Partida disputată duminică, 26 noiembrie, a contat pentru etapa a 9-a din Seria H a Campionatului Național. 

Junioarele 3 au încheiat în forță turul de campionat, cu o nouă victorie, înregistrată contra echipei LT Traian Vuia Reșița. Echipa pregătită de Paula Martinescu a început tare meciul de la Reșița și s-a instalat imediat la conducere. Gorjencele au condus cu 5-2 în minutul 6 și 10-5 în minutul 13. Gazdele nu au mai putut ține ritmul și până la finalul primei reprize CSM Târgu Jiu a ajuns la +10 pe tabelă, scor 19-9. 

Repriza secundă a început cu două goluri rapide marcate de echipa din Reșița, dar și cu o replică acidă din partea fetelor de la Târgu Jiu, care au ajuns la 23-11. CSM Târgu Jiu a rămas la cârma jocului și a închis tabela la 31-21. 

Paula Pagnejer Martinescu, antrenoare junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Pot spune că sunt parțial mulțumită de rezultat, dar totuși problemele în compartimentul defensiv încă nu sunt rezolvate. Felicitări ”panterelor” pentru rezultatele din prima parte a campionatului și sper ca, ușor-ușor, pas cu pas, să revenim în retur cu evoluții mult mai bune și astfel să ne atingem obiectivul propus: accederea în Grupele Valoare”.

LOT CSM TÂRGU JIU: Gabriela Anuțoiu, Andrada Văduva 1g, Ana Bîrlete 4g, Cleopatra Pîslaru 8g, Raisa Pagnejer 7g, Ștefania Chimerel, Raisa Ion 1g, Adelina Dugaia, Diana Ștefu 1g, Miruna Popescu, Maria Cojocaru 5g, Ștefania Foca, Carla Logăscu 3g, Ștefania Ciobanu, Tiana Constantinescu. Antrenoare: Paula Pagnejer Martinescu. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIOARE 3
EDIȚIA 2023-2024
SERIA H, ETAPA 9
REȘIȚA, SALA LICEU TRAIAN VUIA
DUMINICĂ, 26 NOIEMBRIE 2023, ORA 14.00
LT TRAIAN VUIA REȘIȚA – CSM TÂRGU JIU 21-31(9-19)

CSM Târgu Jiu a încheiat turul de campionat pe locul 4, cu 14 puncte acumulate, la doar un singur punct de podium și la doar două puncte distanță de prima poziție. Etapa viitoare, pe 2 decembrie, gorjencele vor începe returul cu un joc în deplasare, cu CSSMediaș.

 

Comment here