Baschet

Liga 1 Baschet Masculin, Etapa 5. Duminică, 12 noiembrie, ora 15.30: CSM Târgu Jiu 2 – CSM Oradea 2

CSM Târgu Jiu 2, echipa de baschet care evoluează în Liga 1 de Baschet Masculin are programat un nou meci în campionat. Duminică, 12 noiembrie, echipa pregătită de Adrian Roșu se va confrunta cu CSM Oradea 2. Partida contează pentru etapa a 5-a din Grupa A și va începe la ora 15.30. ”Oradea este o echipă care ne poate surprinde în cazul în care nu jucăm agresiv, atât în atac, cât și în apărare”, a declarat antrenorul grupării gorjene, Adi Roșu, care a prefațat duelul de duminică.

Baschetbaliștii lui Adrian Roșu se pregătesc pentru o nouă confruntare în campionat. Duminică, gorjenii primesc vizita ultimei clasate, CSM Oradea 2. Satelitul echipei de primă ligă din Oradea are înfrângeri pe linie, în timp ce echipa lui Adi Roșu este pe locul 3 în clasament, la doar un punct de liderul serie, Steaua București. Bilanțul grupării gorjene este de trei victorii și o înfrângere. Eșecul de etapa trecută, de la Brașov, nu i-a căzut prea bine antrenorului gorjean, care a avut o discuție cu elevii săi. Adi Roșu speră ca baschetbaliștii săi să fi înțeles care sunt cerințele sale. În ceea ce privește meciul cu Oradea, Adi Roșu are din nou probleme de efectiv. Antrenorul gorjean vrea o abordarea agresivă a jucătorilor săi, pe ambele faze de atac.  

Adrian Roșu, antrenor CSM Târgu Jiu 2: ”Urmează un meci interesant pentru noi. Un meci în care caracterul băieților va fi pus la încercare. În urma meciului cu Ralph Brașov am avut niște discuții cu jucătorii mei. Urmează să vedem dacă au înțeles ceva din ele. Oradea este o echipă care ne poate surprinde în cazul în care nu jucăm agresiv, în atac sau în apărare. Din nou avem probleme de efectiv, așadar va fi un meci mai greu. Rămâne de văzut cum ne vom adapta la cerințele jocului”.

LIGA 1 DE BASCHET MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA A / ETAPA 5
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
DUMINICĂ, 4 NOIEMBRIE, ORA 15.30
LIVE PE FRBTV
CSM TÂRGU JIU 2 – CSM CSU 2 ORADEA

Comment here