Baschet

CN U15 MASCULIN. Baschetbaliștii CSM Târgu Jiu vor juca pe teren propriu meciurile din Grupa 10. PROGRAM

Echipa de baschet masculin U15 a CSM Târgu Jiu revine pe parchet la finalul acestei săptămâni, pentru meciurile din cadrul primului turneu din Grupa 10. Turneul se va desfășura la Târgu Jiu, sâmbătă, 11 noiembrie, și duminică, 12 noiembrie. Gorjenii vor să câștige toate cele trei meciuri. ”Ne dorim trei victorii, mai ales că jucăm pe teren propriu. Am încredere în toți și sper ca la final să ieșim învingători din toate cele trei meciuri”, a prefațat turneul de la Târgu Jiu, antrenorul Răzvan Bratoloveanu.

Dacă fetele se deplasează tocmai la Covasna pentru turneul din acest weekend, băieții lui Răzvan Bratoloveanu vor juca, pe teren propriu, meciurile primului turneu din Grupa 10. Alături de CSM Târgu Jiu din această grupă mai fac parte LPS Bihorul CSM Oradea, AS BC Valbon Arad și LPS Târgu Mureș. Partidele de sâmbătă, 11 noiembrie se vor juca în Sala Sporturilor, în timp ce disputele de duminică, 12 noiembrie, se vor desfășura în Sala ”Voievod Litovoi”. Baschetbaliștii pregătiți de Răzvan Bratoloveanu au planuri mari pentru acest turneu. Vor să câștige toate cele trei meciuri.

Răzvan Bratoloveanu, antrenor echipa de baschet masculin U15 CSM Târgu Jiu: ”Va fi un turneu dificil, împotriva a trei echipe bune. Ne dorim să îndreptăm greșelile pe care le-am făcut în cadrul turneului de la Sibiu. Ne dorim trei victorii, mai ales că jucăm pe teren propriu. Am încredere în toți și sper ca la final să ieșim învingători din toate cele trei meciuri”.

LOT CSM Târgu Jiu U15: Lucian Toma, Bogdan Calotă, Vladimir Gugea, Luca Pop Manta, Răzvan Simionescu, Vlad Rădulea, Gabriel Tismănaru, Andrei Bohorăscu, Rareș Sgondea, Vlad Plăstoi, Patrick Negru, Marian Sprîncenatu. Antrenor: Răzvan Bratoloveanu.

PROGRAM TURNEU

SAMBATA 11.11.2023 -SALA SPORTURILOR

Ora 10:00 CSM Targu Jiu -LPS Bihorul Oradea
Ora 12:00 AS BC Valbon Arad-LPS Targu Mures
Ora 17:00 LPS Targu Mures- CSM Targu Jiu
Ora 19:00 LPS Oradea- AS BC Valbon Arad

DUMINICA 12.11.2023- SALA VOIEVOD LITOVOI

Ora 10:00 LPS Targu Mures -LPS Bihorul Oradea
Ora 12:00 CSM Targu Jiu- AS BC Valbon Arad

 

Comment here