Baschet

Liga 1 Baschet Masculin, Etapa 12. Baschetbaliștii lui Adi Roșu vor victoria la prima deplasare din acest an. Duminică, 14 ianuarie, ora 14.00: CS Vâlcea 2 -CSM Târgu Jiu2

Echipa de baschet masculin CSM Târgu Jiu2, care activează în Liga 1 de baschet masculin, va disputa la finalul acestei săptămâni primul meci în deplasare din 2024. Echipa pregătită de Adrian Roșu va merge în județul vecin, Vâlcea, pentru duelul cu CS Vâlcea 1924 Râmnicu Vâlcea2. Meciul este programat pentru duminică, 14 ianuarie, de la ora 14.00 și contează pentru etapa a 12-a din Grupa A din Liga 1. 

Baschetbaliștii lui Adrian Roșu au început bine anul, cu o victorie pe teren propriu în fața celor de la CSU Craiova, scor 62-60. Gorjenii vor să lege două victorii la rând în debutul acestui an. Trebuie să treacă de vecina de clasament, CS Râmnicu Vâlcea 2. CSM Târgu Jiu2 este pe locul 7 în clasamentul Grupei A, cu 5 victorii și 6 înfrângeri, în timp ce gazdele sunt pe locul 8, cu 4 victorii și 7 eșecuri. După victoria contra echipei din Craiova, atmosfera în vestiarul echipei din Târgu Jiu este una mult mai bună, iar jucătorii lui Roșu vor aborda cu un moral bun partida de la Vâlcea, pe care și-au propus să o câștige. 

Adrian Roșu, antrenor CSM Târgu Jiu2: ”Mergem la Vâlcea cu capul sus, cu un moral bun. Am început anul cu o victorie și am dori să rămână așa. Mă bucur că am fost concentrați până la final în meciul precedent și dăm semne că începem să ne revenim. Ne pregatim pentru Vâlcea și vom merge să câștigăm”.

LIGA 1 DE BASCHET MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA A / ETAPA 12
RÂMNICU VÂLCEA, SALA LICEULUI SANITAR
DUMINICĂ, 14 IANUARIE, ORA 14.00
LIVE PE FRBTV
CS RÂMNICU VÂLCEA 2 – CSM TÂRGU JIU 2

 

Comment here