Baschet

Liga 1 Baschet Masculin. CSM 2 Târgu Jiu, victorie clară cu CSM CSU 2 Constanța, scor 94-68

Duminică, 24 martie, CSM 2 Târgu Jiu, echipa care activează în Liga 1 de Baschet Masculin, a trecut fără probleme de CSM CSU 2 Constanța, scor 94-68, într-un meci din Grupa Echipelor Satelit. Partida a contat pentru etapa a 21-a din Liga 1. Andrei Bărăgan, cu 27 de puncte, și Adrian Vaida, cu 26 de puncte, au fost cei mai buni marcatori din tabăra gorjeană. ”Băieții au confirmat că începem să jucăm mai eficient. A fost un meci bun, care ne dă încredere că suntem pe drumul cel bun”, a fost prima reacție a antrenorului Adrian Roșu, după victoria concludentă în fața celor de la CSM CSU 2 Constanța.

Se anunța un meci destul de dificil pentru gruparea gorjeană, având în vedere că echipa lui Adrian Roșu întâlnea ocupanta locului 2 în clasamentul echipelor satelit, înaintea acestei etape. Așa cum anticipa și antrenorul Adrian Roșu, echipa sa, aflată pe un trend ascendent, și-a continuat forma bună și în confruntarea cu formația de la malul mării. Gorjenii au făcut un joc excelent astăzi, atât din punct de vedere defensiv, dar mai ales ofensiv. CSM Târgu Jiu s-a impus în primele trei secvențe ale meciului, în timp ce oaspeții au câștigat ultimul act, însă fără a pune în pericol victoria gorjenilor.

Echipa lui Adi Roșu a început în forță meciul. Gorjenii au făcut instrucție cu echipa de la malul mării în primul act al partidei, adjudecat cu 38-16! După iureșul de început de meci, gorjenii s-au mai calmat în sfertul doi, pe care l-au câștigat cu 15-11. După o primă repriză dominată copios, sfertul trei a fost mult mai echilibrat. Băieții lui Adi Roșu s-au impus însă și în actul trei, la o posesie, 21-19. Constanțenii au câștigat actul de final, 22-20, dar victoria era deja acontată de gruparea din Târgu Jiu. S-a terminat 94-68, spre mulțumirea antrenorului Adrian Roșu.

Adrian Roșu, antrenor CSM 2 Târgu Jiu: ”Am jucat foarte bine și băieții au confirmat că începem să jucăm mai eficient. Astăzi am avut o zi foarte bună din punct de vedere ofensiv, dar și în apărare, băieții au arătat că își doresc să joace. Per total a fost un meci bun, care ne dă încredere că suntem pe drumul cel bun”.

CSM Târgu Jiu: Andrei Bărăgan 27p, Rareș Duca, Ion Vlăduț Udroiu 3p, Lucian Toma 2p, Robert Paliciuc 4p, George Răzvan Pavel 8p, Rareș Ungureanu 2p, Adrian Vaida 26p, Mihai Filip, Flavius Toropu 7p, Alexandru Mitu 15p. Antrenor: Adrian Roșu.

LIGA 1 DE BASCHET MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
FAZA II / GRUPA ECHIPE SATELIT
ETAPA 21
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
DUMINICĂ, 24 MARTIE 2024, ORA 11.30

LIVE PE FRB TV
CSM 2 TÂRGU JIU – CSM CSU 2 CONSTANȚA
94-68(38-16, 15-11, 21-19, 20-22)

Comment here