Baschet

CN U16 Masculin, Etapa 8. CSM Târgu Jiu, victorie categorică împotriva brașovenilor. CSM Târgu Jiu -ABC Galactica Brașov 98-60

Echipa de baschet masculin U16 a CSM Târgu Jiu a înregistrat în acest weekend o victorie categorică în fața grupării ABC Galactica Brașov, scor 98-60. După această victorie, echipa pregătită de Adrian Roșu a făcut încă un pas important pentru calificarea la Turneul Semifinal. Meciul a contat pentru etapa a 8-a din Campionatul Național. ”Băieții s-au mișcat exemplar în acest meci. Vreau să-i felicit pentru victorie și ne antrenăm în continuare pentru a ne califica la Turneul Semifinal”, ne-a declarat antrenorul juniorilor U16, Adrian Roșu, după victoria clară obținută contra echipei din Brașov.

Aflați în continuare în cărți pentru un loc la Turneul Semifinal, baschetbaliștii U16 ai clubului nostru nu le-au dat nicio șansă adversarilor din acest weekend. Conștienți de importanța meciului cu echipa din Ardeal, gorjenii s-au mobilizat exemplar și au dominat categoric confruntarea cu Galactica Brașov, iar diferența de aproape 40 de puncte spune totul despre modul în care băieții lui Adi Roșu au abordat partida. Adi Roșu și-a felicitat echipa pentru victoria cu Galactica Brașov, și se gândeste deja la următoarele două partide, cu Deva și Oradea, alte teste extrem de dificile în lupta pentru calificarea la Turneul Semifinal. 

Adrian Roșu, antrenor U16 CSM Târgu Jiu: ”Băieții s-au mișcat exemplar în acest meci, iar victoria ne menține șansele de calificare. Ne așteptam de la început de meci să obținem victoria contra echipei din Brașov. La fel vom aborda și următorul meciul, la victorie, contra echipei din Deva. Dar examenul adevarat, ca să arătăm cu adevărat cine suntem, va fi cu Oradea. Vreau să-i felicit pentru victorie și ne antrenăm în continuare pentru a ne califica la Turneul Semifinal”.

LOT CSM TÂRGU JIU U16 MASCULIN: Darius Anuța, Vlad Bordînc, Bogdan Calotă, Rareș Duca, Mihai Filip, Robert Isvoranu, Arin Plăstoi, Rareș Plăstoi, Vlad Rădulea, David Rujenescu, David Scrădeanu, Lucian Toma, Daniel Popescu, Andrei Bohorăscu. Antrenor: Adrian Roșu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U16 MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 8
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
SÂMBĂTĂ, 23 MARTIE 2024, ORA 09.00
CSM TÂRGU JIU – ABC GALACTICA BRAȘOV 98-60

Comment here