Handbal

La mulţi ani, Radu COSTEL!

Sărbătoritul zilei de astăzi la CSM Târgu Jiu este Radu Costel. Este ziua de naştere a antrenorului echipei de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu. La zi aniversară îi dorim multă sănătate şi un sezon de excepţie alături de echipa pe care o antrenează. Cât mai multe victorii şi calificarea la turneele finale cu CSM! La mulţi ani, Radu Costel!

Fostul jucător al Energiei, Radu Costel s-a născut la Craiova pe 24 octombrie 1974. Aşa cum era şi firesc a început handbalul de performanţă în oraşul natal. Timp de 10 ani, în perioada 1988-1998, Radu a îmbrăcat tricoul formaţiei Universitatea IUG Craiova. A urmat transferul în oraşul lui Brâncuşi, la Energia Pandurii Lignitul Târgu Jiu, echipă la care Radu Costel a activat în perioada 1998-2009. După retragere, Radu Costel nu a putut sta departe de handbal. Din 2008 a devenit arbitru de handbal. A absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Craiova şi din 2013 este profesor de educaţie fizică şi sport. Tot din 2013, Radu Costel a început şi activitatea ca antrenor de handbal. 

Din 2020 s-a alăturat proiectului handbalistic demarat de CSM Târgu Jiu. În cadrul secţiei de handbal de la CSM Târgu Jiu, Radu Costel s-a ocupat la început de grupa de minihandbal masculin, apoi a preluat echipa de handbal junioare 3 a CSM Târgu Jiu, cu care face o treabă excelentă!

Comment here