Atletism

La mulţi ani, Ion BURĂ!

Zi importantă astăzi în familia CSM Târgu Jiu. Este ziua de naștere a antrenorului emerit Ion Bură. Îi transmitem multă sănătate şi rezultate de excepție alături de sportivii pe care-i antrenează. La mulţi ani, Ion BURĂ!

Din vara anului 2023, CSM Târgu-Jiu beneficiază de serviciile unuia dintre titanii atletismului național. Este vorba despre antrenorul emerit Ion Bură, cu o vastă experiență în domeniu și rezultate pe măsură. Ion Bură s-a alăturat secției de atletism și este pregătit să facă performanță și la CSM Târgu Jiu.

Ion Bură, antrenor emerit secția atletism a CSM Târgu Jiu: ”La CSM Târgu Jiu am venit numai pentru atletism. Consider că le pot fi de folos și celorlalte sporturi, sporturi de echipă, cu ceea ce știu eu în domeniul pregătirii fizice. Aș vrea să ajut colegii mai tineri și să continui activitatea de performanță. Știu ce înseamană performanța și cred că voi fi de ajutor. La secția de atletism, îmi propun rezultate de valoare internațională. Am făcut deja o selecție, avem sportivi tineri care sunt legitimați, dar și care vor fi legitimați. Voi încerca să-i aduc aici pe cei care merită și au talent de a îmbrățișa această activitate sportivă, atletismul”.

ION BURĂ

Profesor de educație fizică și sport
Antrenor emerit atletism
A obținut Medalia – Meritul Sportiv Clasa I, acordată de Președintele României
Membru în Consiliul Federal al Federației Române de Atletism de peste 25 de ani
Antrenor federal Semifond-Fond
Peste 1380 de medalii obținute la Campionate Mondiale, Europene, Balcanice și Naționale cu sportivii antrenați
12 recorduri naționale la diverse categorii de vârstă, cu fete și băieți.
Printre sportivii cu rezultate deosebite sub coordonarea lui Ion Bură se numără: Viorica Dima Ghican, Ion Avramescu, Luminița Gogârlea, Ana Nanu, Florin Pană, Radu Stroia, Marius Screciu, Ovidiu Niculescu, Andreea Pîșcu, Adrian Garcea, Adina Amzucu sau Alina Eremia.

Comment here