Handbal

La mulți ani, Cristina Bianca ARON! Jucătoarea CSM împlinește, astăzi, 21 de ani

Astăzi o sărbătorim pe Cristina Bianca Aron, prilej cu care îi urăm sănătate, fericire și îndeplinirea tuturor dorințelor! La multi ani, Cristina Bianca!

Cristina Bianca Aron a venit la Târgu Jiu în vara acestui an și a semnat pentru un sezon cu CSM Târgu Jiu. Handbalista, care astăzi împlinește 21 de ani, evoluează pe postul de portar.

Jucătoarea a declarat la semnarea contractului că este bucuroasă că a ales echipa din Târgu Jiu, cu care vrea să ajungă în Liga Națională. „Am venit să evoluez, să performez și să ducem Târgu Jiu-ul în Liga Națională.”

Jucătoarea, născută pe 9 noiembrie 1999, a început handbalul în orașul natal, la Galați, la grupele de junioare ale clubului United Galați. A trecut apoi la celălalt club din oraș, la Danubius Galați, unde și-a încheiat junioratul. A plecat apoi la Brăila, unde a debutat la senioare, în Liga Florilor, pentru Dunărea Brăila, în sezonul 2017-2018. La finalul sezonului, în 2018, a obținut cu echipa din Brăila locul 3 în Cupa României Fan Curier. A făcut parte din lotul lărgit al Naționalei de Tineret. Din 2018 a ajuns la Slobozia, echipă la care a evoluat două sezoane, până în 2020.

Comment here