Handbal

La mulţi ani, Bianca Ștefania Chiriță! Jucătoarea CSM Târgu Jiu împlineşte astăzi 21 de ani / Bianca Ștefania Chiriță: Cea mai mare dorință a mea este aceea de a promova în prima Ligă

Astăzi o sărbătorim pe Bianca Ștefania Chiriță, prilej cu care îi dorim multă sănătate, fericire și îndeplinirea tuturor dorințelor! La mulți ani, Ștefania Bianca! Handbalista CSM-ului  împlinește astăzi 21 de ani și își dorește să contribuie la realizarea obiectivului clubului din Târgu Jiu, promovarea în Liga Florilor.

La zi aniversară am stat de vorbă cu Bianca Ștefania Chiriță. Pivotul echipei gorjene ne-a spus cum își petrece ziua de naștere, ce părere are de actuala ediție de campionat, de meciul cu Arena Mureș, dar și ce dorință și-a pus la implinirea a 21 de ani.

La mulți ani, Bianca! Ce faci, cum te simți la zi aniversară?

Bianca Ștefania Chiriță: Mulțumesc frumos! Îmi petrec ziua muncind, la antrenamente, dar sunt foarte fericită că o fac alături de familia CSM Târgu Jiu.

Serie excelentă pentru CSM Târgu Jiu. Șapte victorii consecutive. Care este secretul vostru?

Bianca Ștefania Chiriță: Da, avem 7 victorii consecutive, dar nu este nici un secret. Munca și dăruirea de care am dat dovadă zilnic la antrenamente și-a spus cuvântul. Suntem foarte concentrate și motivate ca la fiecare meci să arătam că suntem o echipă puternică și capabilă de a promova în prima ligă.

Cum ți se pare actuala ediție de campionat?

Bianca Ștefania Chiriță: Actuala ediție de campionat are din punctul meu de vedere și avantaje și dezavantaje. Din punct de vedere al adversarelor este o serie destul de puternică. Este un lucru bun că ne putem desfășura meciurile în sistem normal, tur-retur, dar partea proastă este cauzată de restricții și lipsa spectatorilor.

Are în acest moment CSM forța să promoveze?

Bianca Ștefania Chiriță: CSM Târgu Jiu este în prezent o echipă foarte puternică și cu șanse mari de promovare în Liga Florilor. La momentul actual am acumulat maximum de puncte, iar asta ne obligă să fim la fel de concentrate și la următoarele partide. Trebuie să tratăm fiecare meci cu maximă seriozitate și să creștem de la meci la meci.

Vine meciul cu Arena Târgu Mureș, ultimul din acest an. Cum vezi partida?

Bianca Ștefania Chiriță: Meciul de duminică este foarte important pentru noi, deoarece ne dorim un sfârșit de an bun și sărbători cât mai liniștite. Echipa din Mureș este o echipa tânără, cu multă ambiție. Cu siguranță își doresc și ele să facă o partidă cât mai bună, dar am încredere în colegele mele și știu că vom fi la capacitate maximă.

Ce îți dorești la zi aniversară, vorbind din punct de vedere sportiv? Ți-ai pus o dorință?

Bianca Ștefania Chiriță: Pentru mine cel mai important lucru este să fiu sănătoasă pentru a-mi ajuta echipa. Cu siguranță cea mai mare dorință a mea este aceea de a promova în prima Ligă.

Bianca Ștefania Chiriţă 
Data nașterii: 16.11.2000
Nr. 2
Post: Pivot

Comment here