Handbal

La mulţi ani, Andrei ENACHE!

O nouă zi importantă în familia CSM Târgu Jiu. Astăzi, 23 noiembrie, îl sărbătorim pe Andrei Enache. Îi transmitem multă sănătate şi un sezon de excepţie alături de familia CSM Târgu Jiu. Cât mai multe victorii şi promovarea în Liga Florilor cu CSM! La mulţi ani, Andrei Enache!

A petrecut mulţi ani pe terenul de joc şi a obţinut rezultate de excepţie. Cea mai mare parte din cariera sa de jucător s-a derulat la Târgu Jiu, la clubul Energia, cu care a ajuns în cupele europene. Acum a îmbrăţişat cariera de antrenor şi vrea să împartă şi celor mici din experienţa sa. Andrei Enache a pornit la drum imediat ce proiectul CSM Târgu Jiu a început să prindă viaţă. A luat în primire Grupa de Junioare 3 a clubului CSM Târgu Jiu. Sub comanda tânărului antrenor, junioarele handbaliste de la CSM Târgu Jiu, aflate la primul sezon din istoria clubului la acest nivel, au obţinut calificarea în următoarea fază a competiţiei. Din păcate, din cauza situaţiei actuale nu se va mai juca faza a doua a competiţiei juvenile. Dar, putem spune că munca lui şi a elevelor sale nu a fost în zadar. Multe dintre elevele sale pot face în scurt timp, pasul către echipa de senioare. Pentru a asigura mai bine tranziția acestora către echipa mare, antrenorul formației de junioare 3, Andrei Enache a devenit secundul lui Liviu Andrieș pentru actualul sezon din Divizia A.

„Este un antrenor calificat, un profesionist care muncește. Vrem să facem mai ușoară trecerea junioarelor clubului spre seniorat și, astfel, am dorit ca Andrei Enache să fie secundul lui Liviu Andrieș. Ajutorul lui Andrei din acest punct de vedere va fi mai mare”, a declarat directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ.

Andrei Enache: „Sunt convins că vom reusi să formăm aici, la Târgu Jiu, o echipă extrem de redutabilă care în acest sezon va putea să atace promovarea în prima ligă de handbal.”

Comment here